Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Damer Division 3

Åstorp/Kvidinge IBS B
8 - 4
FC Helsingborg
Åstorp/Kvidinge IBS B8 - 4FC Helsingborg

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 november, 18:00
Plats:Arena Åstorp
Serie:Damer Div 3 Skåne   Tabell >>
Samling:16:45
Härlig derbyseger mot FCH!
2023-11-19 00:14

Fler bilder (+8) >>

Idag var det derby mot FCH i hemmaarenan. Tjejerna var rejält sugna på att vinna efter förra matchen där vi förde större delen av matchen men ändå fick se oss besegrade.

 

Det är vi som tar ledningen med 1-0 vid 10:10. Det är Tildali som vinner boll på egen planhalva spelar upp till Flisan som går på kontring och går rakt mot kassen. Hon sätter bollen i kassen med ett vasst skott. Kort efter vid 12:15 kvitterar FCH till 1-1. Det är ett skott som tar i sargen bakom och studsar ut till en fri forward som kan slå in bollen i mål. I slutet av perioden har Amilia ett backskott i ribban och studsar ner i mål gården och ut. Ruskigt nära att den gått in i målet.

 

Med start på andra perioden så efter 39 sekunder har FCH ett skott i ribban så nu var det 1-1 i matchen och 1-1 i ribbskott. Vid 7:08 tar vi ledningen med 2-1. Amanda passar bollen från höger hörnet bollen till Tildali på vänsterkanten som tar ett skott från backplats i mål. Nu är vi på gång för vid 8:57 utökar vi till 3-1. Det är Alvina petar fram bollen till Martina som sätter ett dragskott från slottet. Vid 9:36 gör vi även 4-1. Det är Alvina som vinner boll i högerhörnet och spelar till Amanda P som passar in bollen iskallt framför mål till Leona som trycker in bollen i mål. Vid 13:10 så reducerar FCH till 4-2 på en kontring där deras forward vispar upp bollen i vänstra krysset när vi tappat i markeringen. När klockar står på 15:16 får FCH en straff när vi river ner derasanfallare i ett friläge. Wilma är iskall i mål och räddar straffen snyggt snyggt.

 

2:45 in i tredje så gör vi 5-2. Det är Amanda bågar från mitten och stänker in bollen, passen kom från Amilia. Vid 3:26 gör vi 6-2. Det är Leah som slår på bollen i slottet och får en halvträff och bollen går till Martina som slår in bollen på halvvolley, läckert! Vid 3:47 reducerar FCH till 6-3. Vi sätter press på en spelare på höger panten med två spelare. De lyckas trots detta slå in bollen framför mål till en fri center som sätter till klubban och styr in bollen högt. Vid 15:34 tar FCH Time-out. Tjejerna får order om att fortsätta att sätta press på FCH och inte ge dem utrymme framåt. Det lönar sig vid vi gör 7-3 vid 16:15. Det är Martina spelar bollen från vänstra hörnet in till Leah som bara behöver satta fram klubban och bollen går in i mål. Vid 19:32 gör vi även 8-3. Det är Leona som krigar in bollen efter ett skott på mål av Amanda P. Vid 19:36 reducerar FCH till 8-4 när de gör mål direkt på tekning och fastställer slutresultatet.

 

Summering:

Vi gör en riktigt bra match från start där vi ligger högt uppe i banan och stör FCH i hela tiden. Vi vinner bollar och tar mycket avslut på mål och idag så går bollarna in. Det var tre välförtjänta pinnar in på kontot!

 

Guldhjälmen lämnar Moa över till Tildali för att hon kämpat bra och gjort både mål och assist.


Highlights: Klicka här!

Stolta tränare

 

//Bonny, Rolle, Niclas, Julia & Elin(Som hoppade in som extra coach idag)


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort