Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy

Egen cup
 
Tid:sön 09 april, 09:00 - 15:00
Plats:Arena Åstorp Hall A
Samling:08:00
Aktivitetsinfo:Nu har vi kommit fram till att vi ska ha en egen cup och det blir den 9/4 mellan 09:00-15:00 (tiden kan ändras beroende på hur många lag vi blir).
Inbjudan till andra lag i andra föreningar är skickad och vi väntar på svar men nu vill vi veta hur många av våra tjejer som vill vara med och spela denna lilla cupen.
Sen kommer vi även behöva ha lite hjälp av er föräldrar för att få ihop kiosk och sekretariat och det finns fler saker som behöver göras, vi vill veta att föräldrar kan hjälpa till så vi vet att vi kan genomföra detta eller om vi måste kalla in extra resurser.
Domare fixar vi så där kommer finnas utbildade domare på plats.
Tanken är även att köra med målvakt vilket gör att alla tjejer som vill kommer få testa på detta på träningar framöver och även på cupen.
OBS!
Bifogad fil är bara för att visa vad vi skickat ut till dem andra föreningarna alltså är detta bara så ni vet vad som står om man är intresserad.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort