Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Flickor 06

FBC Engelholm F06/07
8 - 1
Åstorp/Kvidinge IBS F06
FBC Engelholm F06/078 - 1Åstorp/Kvidinge IBS F06

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 19 januari, 19:30
Plats:Ängelholms Idrottshall
Serie:Pantamera Flickor A   Tabell >>
Samling:18:15
Trupp:Agnes Dahlberg
Alvina Lindberg
Amanda Petersen
Amanda Tibemo
Elin Persson
Elsie Bladh
Emily Camper
Filippa Olsson
Ida Farken Ericsson
Iga Kulinska
Leah Palmkvist
Maja Finnhult
Moa Back
TildaLi Dahlberg Viebke
Wilma Johnsson
Bra start men kollaps i tredje
2023-01-21 00:25

Fler bilder (+5) >>

Då var det match mot serieledarna Engelholm.

 

Det var en tajt match från start och Engelholms tjejerna driver upp ett högt tempo. Vi krigar på och stoppar upp dem i deras anfall. Vid 8:57 kommer

1-0 när vår back släpper stolpen och de går köksvägen med bollen när Wilma inte hinner med i sidoförflyttningen.  Vi får 1-1 kvitteringen vid 14:34. Det är Amanda T som bryter en pass till back och kommer själv med målvakten. Hon sprätter upp bollen i vänstra krysset iskallt. Det blir en perfekt avslutning på första perioden.

 

 

Andra perioden hinner bara bli 3:57 när Engelholm tar ledningen med 2-1. Deras forward kommer med fart på högerkanten  och tar ett skott som går under vår försvarande back vidare i vänstra hörnet lågt. Vi kämpar på i perioden och är bra med men

3-1 kommer vid 9:19. Vår back krigar om bollen bakom målet och Engelholmsforwarden går köksvägen. Engelholm har drivit upp tempot och vi hinner inte riktigt med.

 

 

Tredje perioden så tappar vi det helt. De gör 4-1 på en kontring där vår center och back går inte på och Engelholmsforwarden som får gå fri och skjuta. 5-1 kommer när de tar bollen bollen av vår back och de får gå in mot mål och ta avslut. 6-1 kommer vid 10:10 när de spelar bort oss och vi tittar boll istället för spelare och de spelar in bollen framför mål och slår in i tom bur.7-1 kommer vid 11:54 genom ett löst skott som går via vår center in i mål. 8-1 rullar in vid 12:06 när de kommer på högerkanten och vår back orkar inte hålla ut henne och hon får bryta in på mål. Skott mot mål och deras forward krigar in bollen.

 

Summering:

Vi hänger med hyfsat bra i de två första perioderna men i tredje så kollapsade vi helt.  Engelholm satte hög press på oss från start och det blir svårt att hålla undan när vi inte är snabba och kliniska i våra passningar. Vi har lite att jobba med på den biten. De har mycket högre tempo än vi och de vinner helt rättvist.

 

Vi tar nya tag mot Malmhaug!

 

Guldhjälmen lämnade Alvina över till Elsie för att hon hade kämpat bra och gjort många gröna passningar. 

 

//Bonny, Peter och Niclas


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort