Åstorp/Kvidinge IBS F063 - 3FC Helsingborg F06/07

Samling:08:45
Aktivitetsinfo: Notera att matchen är flyttad till Kvidingehallen
Oavgjort mot FCH
2022-10-14 08:00

Andra matchen för säsongen för Flickor -06. Vi möte då FCH som är ett lag som vi oftast har jämna och tuffa matcher emot, denna gången var inget undantag.

Vi börjar matchen med att göra 2 snabba mål genom Alvina som gör 1-0 efter att kämpat in en retur. Bara någon minut senare gör Leah 2-0 som först skjuter och sedan trycker in sin egen retur.

Tyvärr varar glädjen inte så länge utan FCH gör 2-1 ganska snart. Sedan blir det inga fler mål i 1:a perioden.

Andra perioden hinner inte mer än starta förrän ett utkast studjar oturligt och hamnar i vårt mål som gör att det nu står 2-2. Mindre än 1 minut senare gör FCH 2-3. Sedan blir det ställningskrig under resten av 2:s perioden.

3:e perioden startar och vi jobbar för att komma till en kvittering vilket ger resultat i i mitten av perioden då Filippa sätter 3-3 efter passning från Alvina.

Där blir ett antal bra målchanser men där stolpar och ribba sätter stop för målen och slutresultatet står sig till 3-3. Så vars ett poäng till två bra lag.