Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar A Svår

Åstorp/Kvidinge IBS P07/08
6 - 4
Malmö FBC P07-08
Åstorp/Kvidinge IBS P07/086 - 4Malmö FBC P07-08

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 18 november, 12:00
Plats:Arena Åstorp
Serie:Pantamera Pojkar A (P07) Svår   Tabell >>
Samling:11:00
Årets vändning mot Malmö!
2023-11-18 15:00

Fler bilder (+5) >>

Idag var det en lunchmatch så inga yrvakna killar i omklädningsrummet inför matchen. Malmö FBC var dagens motståndare som är ett mittenlag med två vinster en oavgjord och två förluster i protokollet inför matchen. Helt klart ett lag som kan överaska!

Malmö får en smakstart och sätter redan efter 1:32, 0-1. De lägger upp en boll i mitten och vår back bryter den med foten perfekt tyvärr så går bollen ut till en forward som vispar in bollen i målet. Direkt i bytet efter får de en kontring på högerkanten och de stänker in bollen till höger högt om Oskar och vi har 0-2 redan efter 1:41. Vi trycker på och har ett fint klapp klapp spel där Melker spelar ut till Henri som drar ett skott i stolpen. Vid 3:45 utökar Malmö till 0-3. De bryter på högerkanten och de kommer själva med Oskar och stänker in den högt. Nu var det uppförsbacke. Men vi lugnar ner killarna att vi har en hel match på oss att vända detta. Det blir kamp om bollen i högerhörnet och Zachris spelar fri bollen till Friberg som spelar Noah i slottet som bryter in och stänker upp bollen i mål. Vi har 1-3 efter 5:08. Vid 5:30 åker Malmö ut 2 min för hårt spel. Vi har ett kontrollerat PP som avslutas med att Melker passar Henri på höger anten i noll vinkel sätter han direktskott i mål vid 5:58 och vi har reducerat till 2-3. Vid 14:53 lastar Elias skott på mål och målvakten släpper returen. Harry är med framför kassen och stänker in returen och vi har kvitterat. Grymt bra jobbat av killarna att vända ett 0-3 underläge till 3-3 i samma period.

 

Andra perioden består av ganska böljande spel där Malmö tar ledningen med 3-4 vid 11:44. De kommer i en kontring där vi tappar markering framför målet och de kan slå in bollen.

 

Direkt från start i tredje så tar vi tag i spelat. Vi ställer upp i uppställt spel Melker pointar och spelar ner till Elof som har krypit upp i anfallet vid sidan om målet. Elor kliver in framför mål och stänker in bollen. vi har kvitterat till 4-4 vid 1:12. Vid 10:13 tar vi ledningen för sörsta gången i matchen. Isac kommer på högerkanten i en kontring och spelar över genom täckande back till Elias som lägger bollen iskallt mellan benen på målvakten och vi har 5-4 på tavlan! Nu känns det ganska komfortabelt och att vi har matchen men vid 13:30 åker vi på 2min för många spelare på planen när vi byter galet. Vi har en stark box och de får inte riktigt utrymme att ställa upp i anfallet. Både Melker och Noah gör ett grymt bra jobb att döda tid. Vi spelar hem till backarna Hugo och Friberg som kontrollerat rullar runt bollen. Vid 14:04 sätter vi spiker i kistan genom att göra 6-4. Melker spelar Noah på högerkanten vid mitten och bryter in mot mål. Noah slår en halvfösare på målvakten som släpper returen och Noah lägger in den i mål. Om det var medvetet så var det helkyligt! Sista minuten spelar vi av och plockar hem tre friska pinnar!

 

Summering:

Vi har en ruskigt dåligt start där vi bjuder in ett heltaggat Malmö i matchen som är kliniska i sina avslut. Det är klart imponerande av killarna att resa sig och vända och såsmåningom vinna matchen.

 

Matchens Fairplay lirare blev #60 Kalle Jönsson i Å/K IBS och #12 Axel Brenner i Malmö FBC som båda även belönades med varsin Lyxshake på MAX i Hyllinge.

 

Highlights: Klicka här!

 

Poängfördelning:

Melker: 0+3

Noah: 2+0

Elias: 1+1

Henri: 1+0

Harry:1+0

Elof: 1+0

Oskar F: 0+1

Isac: 0+1

 

Stolta tränare

 

//Bonny, Christian, Daniel & Kalle.


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort