IBK Lund P07-081 - 4Åstorp/Kvidinge IBS P07/08

Serie:Skånemästerskapen Pojkar B Grupp C   Tabell >>
Samling:12:30
Kontrollerad seger mot IBK Lund
2023-04-18 00:55

Match nummer tre gick mot IBK Lund. Ett lag som vi har haft tajta matcher mot under säsongen.

Det blir Lund som får en bra start på matchen och kan ta ledningen med 1-0 redan efter 3:16. De kommer på en kontring och de spelar ut bollen till vänster om Oskar och deras forward lägger skottet lågt vid stolpen i mål. Vi svarar vid 5:35 genom att kvittera till 1-1. Det är Henri som spelar Gustav som skjuter utanför och bollen går via sargen upp till Melker som stänker in bollen. Vid 12:33 utökar vi till 1-2. Det är Kalle som går upp i banan och lägger in bollen mot mål. Felix snappar upp den och slår in den i kassen.

Vi får en perfekt start på andra perioden när vi redan efter 2:41 utökar till 1-3. Det är Gustav som kommer med fart på vänsterkanten. Gustav passar in bollen till en fri Melker framför mål och slår in bollen. Vi har bra driv under skorna och vid 4:23 gör vi även 1-4. Det är Isac som kommer på högerkanten med hög fart och chippar in bollen till Felix som stänker upp bollen i högra krysset. Vi håller ett bra spel resten av perioden och kan kontrollerat stänga matchen.

Summering:

Det blev en betydligt enklare match mot Lund än vad vi hade förväntat oss. Men vi är ruskigt starka och kan kontrollerat styra matchen hela vägen till hesa Fredrik ljuder.