Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Pojkar A Svår

Åstorp/Kvidinge IBS P 07/08
6 - 2
IBK Osby P07
Åstorp/Kvidinge IBS P 07/086 - 2IBK Osby P07

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 26 november, 13:30
Plats:Arena Åstorp
Serie:Pantamera Pojkar B (P07) Svår   Tabell >>
Samling:12:30
Stabil seger efter en trög start
2022-11-30 21:30

Fler bilder (+9) >>

Dagens match var mot Osby som är ett lag som ligger i Röd B Mellan. Vi har några sådana matcher insprängda i serien för att få flera matcher. Vi pratade om att inte underskatta innan matchen utan spela vårt spel och fokusera på rätt saker.

Under uppvärmningen så ser vi att det är ett gäng välväxta killar från Osby. Matchen drar igång och redan efter 17 sekunder så har Osby tagit ledningen med 0-1. De får till en kontring och lägger ett skott på mål som Oskar räddar men bollen ligger på magen och rullar in när han vänder sig. Lite snöpligt kan man tycka. Osby får blodad tand och pressar på hårt och radar upp flertalet chanser som Oskar får mota i kassen. Vi hänger med huvudet och kommer inte igång. Vid

8:45 åker Osbys spelare ut 2 min för spel utan klubba. Vi har ett hyffsat PP men får inte in bollen. Vid 11:03 så får vi till en kvittering till 1-1. Melker fångar upp bollen på mitten och spelar ut till Elias på kanten som stänker upp den i bortre. Nu blir det fart på spelarna. Kort efter så kommer även 2-1. Elof passar till Melker som kommer på höger kanten och slår vidare en läcker passning till Olsson som står helt fri på andra sidan och kan bara raka in bollen i tom bur. Elegant! Nu har vi bra driv i laget igen.

 

Andra perioden börjar i samma fart och vid 2:10 kommer 3-1.  Felix lastar skott på mål och Melker krigar in returen. Vid

5:15 kommer 4-1. Det är Viggo som var kapten för dagen som drar på ett backskott från vänsterkanten rätt upp i bortre Krysset. Nu är vi på gång och rullar bollen bra inom laget. 9:25 5-1 Zachris vinner boll I höger hörnet och passar Felix som vänder bort sin spelar och vispar in bollen i kassen. Målvakten är chanslös eftersom att Melker skymmer all sikt.

Vid 11:36 kommer 6-1 Albin passar Melker vid eget mål och Melker tar hela banan upp och vispar in bollen. Vi ligger nu högt upp i anfallet och Osby är inte att räkna ut. Vi blottar oss lite när vi tar skott och de vänder med en snabb kontring och forwarden blir helt fri med Oskar och vi har 6-2 vid 14:43.

 

Tredje perioden drar igång och vi byter in Alias i kassen så att han får känna på lite spel också. Vid 3:56 så blir det 2min utvisning för båda lagen hårt spel. Elias bröstar upp sig och vuisar att här I hemma borgen så är det vi som bestämmer... Det blir lite böljande 4 mot 4 spel med lite ströchanser på båda hållen. Vid 7:00 så åker Osby ut 2min pga för många spelare på banan. Vi har under de senaste veckorna provat på PP och Box i olika formationer på träningarna så vi testade med olika formationer. Vi har ett par bra chanser men får inte in bollrackaren. Vid 9:12 åker Osby på ytterligare en utvisning och denna gång är det liggande spel. Vi skickar in en ny formation som får prova på men de trots bra spel så får vi inte in bollen. I slutet av perioden så tar vi en Time-out och tar ett kort snack om att nu stänger vi snyggt så att Alias får hålla nollan. Vi lyckas med det och matchen slutar 6-2.

 

Summering av matchen:

Vi är inte med från start och det har bara med inställning att göra. Här måste vi blir bättre på detta. Vi kan inte underskatta lag och vi kan inte heller hänga med huvuden och knorra på bänken bara för att vi ligger under. Vi är ruskigt bra i medgång men vi behöver hitta samma inställning även vid underläge. Hur som helst så gör vi en bra match när vi väl kommer igång! Kul att Alias fick komma in och prova på och dessutom hålla nollan! Albin gick ner på backplats idag och gjorde det riktigt bra!

 

Stolta tränare

 

//Bonny, Christian, Henrik, Daniel & Kalle.


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort