Referat: Åstorp/Kvidinge IBS F04 - IBK Höllviken F04
Revansch för tjejerna i Flickor B mot Höllviken!
2020-01-18 18:11
Handklapp efter avgörande 3-2
Fredagsmatch och revanschläge för den lite snöpliga förlusten nere i Höllviken i höstas gav ett gäng laddade tjejer som kämpade till sig 3p i Flickor B!
Matchen inleds i ett högt tempo med två löpstarka lag. Efter nästan fem minuter in i matchen bryter Elsa ett uppspel och driver inåt från mittlinjen och skjuter ett handledsskott i perfekt höjd vilket betyder 1-0 till Å/K. Efter drygt 12 minuter får linan med Wilma, Jolle och Ida till ett mönsteranfall som avslutas med att Wilma driver på vänsterkanten och hittar in med en perfekt pass till Jolle som rört sig till en fri yta i höga slottet. 2-0.
Den andra perioden blir, som så ofta, relativt händelselös men efter drygt 13 minuter är våra tjejer inne lite för länge på ett byte och orkar inte riktigt ta rätt beslut vilket betyder att vi lämnar en yta framför mål lite för fri. 2-1 är ställningen inför den tredje perioden.
Mycket kamp i den sista perioden och Höllviken jobbar för att försöka kvittera. Det ger resultat då duktiga Ebba Lambrin kan kämpa in bollen efter nästan 12 minuter. Vi behåller lugnet och tålamodet och, som vi pratat om hela matchen, försöka hitta de luckor som finns i Höllvikens försvar. Och det blir precis som vi pratat om just på det sättet som Wilma kan avgöra matchen på efter 13.23. 3-2 och dels 3p som stannar kvar i Åstorp/Kvidinge, men även revansch för höstens förlust!
En mycket bra insats över hela laget och fortsatt andraplats i Flickor B!

Matchvideo mot Bjärred.2019-11-10 17:20
FCH Cup 2019 bilder.2019-09-09 17:41
FCH Cup F152019-09-08 20:32
Läger Halmstad bilder.2019-09-01 18:16
FCH Cup 20182018-09-24 11:34
Sammanfattning FCH-cup2017-09-10 23:01
Vi blir starkare2017-06-12 21:20
Lagkassa2016-11-14 21:39