Flickor 04

Sammanfattning av matchen mot Bjärred
2018-03-18 21:14

Sista seriematchen för denna säsongen! Till denna matchen var alla de tjejer som varit med och spelat seriespel med F04 under säsongen inbjudna, så vi hade ett fullt lag med tre hela femmor och målvakt.
Laget har varit klara silvermedaljörer i ett par matcher nu, men tjejerna ville såklart avsluta serien på ett bra sätt och var klart taggade på uppvärmningen.
Bjärred är dock ett lag som vi haft problem med under åren och de brukar ta ledningen mot oss. Så blev det även denna gång när de gör 0-1 redan efter knappt två minuter. 0-1 står sig perioden ut och i pausen pratar vi om att vara lite mer med i matchen.
Det snacket ger resultat och redan efter en dryg minut kvitterar vi genom en snygg upprullning av Ida/Sara och Jolina som sätter bollen säkert vid stolpen. 12 sekunder senare är det dags igen när Nellie avslutar snyggt i krysset på en fin passning från Agge. 3-1 kommer i mitten av perioden när Wilma hittar en fri Moa P som rullar in den under Bjärreds duktiga målvakt. Denna gången dröjer det 14 sekunder innan vi har 4-1 då Sara är framme och slår in en retur på Martinas skott.
Pausvila mellan andra och tredje perioden och kapten Moa P säger det som vi alla känner; att laget denna perioden gör ett mycket bra jobb och att det bara är att fortsätta så.
Även så i tredje perioden blir det mål efter ca två minuter då Wilma på egen hand tar bollen och lägger in den i målvaktens bortre hörn. Slutresultatet 6-1 fastställer sedan Moa P i box play på fin pass från Wilma.
Tjejerna slutar alltså tvåa i år igen i en mycket tuff serie. Riktigt bra gjort!
En andraplats ska firas och det gjorde vi också direkt efter matchen med silverhattar, korv, pizza, dricka och en kort summering av höjdpunkterna under serien.
Tjejerna hade också förberett en liten överraskning för oss ledare i form av varsin fin tavla med några ord som tjejerna tyckte passade bra in på oss ledare. Stort tack, det var en superkul grej!
Serien är slut, men inte säsongen! Vi har fortfarande en hel del träningar och minst 11-12 matcher kvar att spela!

Matchvideo mot Bjärred.2019-11-10 17:20
FCH Cup 2019 bilder.2019-09-09 17:41
FCH Cup F152019-09-08 20:32
Läger Halmstad bilder.2019-09-01 18:16
FCH Cup 20182018-09-24 11:34
Sammanfattning FCH-cup2017-09-10 23:01
Vi blir starkare2017-06-12 21:20
Lagkassa2016-11-14 21:39