Referat: Häljarps SK F06 - Åstorp/Kvidinge IBS F05
Stabil seger i Häljarp i Flickor C
2019-12-15 20:13
Handklapp efter ett av dagens sju mål
Ungefär samtidigt som damlandslaget spelade sin VM-final visade Åstorp/Kvidinge-tjejerna i Flickor C upp sin innebandykompetens i Häljarp. Efter 3x15 min visade resultattavlan 1-7 till bortalaget, vilket innebar ytterligare 3p hem till nordvästra Skåne, befäst andraplats i serien och dessutom betyder det även att vi gjort flest mål i serien samtidigt som vi släppt in minst!
Häljarpstjejerna startar matchen med rejäl press och de är verkligen supperladdade att spela innebandy mot serietvåan. Rätt så mycket publik på läktaren också, som det brukar vara i Häljarp, och en fin stämning. Det tar ett tag innan vi kommer riktigt in i matchen, men efter drygt sex minuter skjuter så Julia ett bra skott förbi Häljarpsmålisen efter fint väggspel med Natha. Sex minuter senare vill tvillingsyrran Filippa inte vara sämre, utan skjuter in 0-2 efter bra frislag av Eve. Med minuten kvar av den inledande perioden vrider Alva runt och får till ett stenhårt skott efter fin pass av Natha som vaket bryter en Häljarpspass. Periodvila med en tremålsledning.
Den andra perioden rullar på utan att något egentligen händer innan Jolle, Felicia och Amanda får till ett fint snurr vid Häljarpsmålet och till slut så hittar Jolle in med en kalaspassning till Amanda som rört sig fri. Amanda gör inga misstag. 0-4. Med ca 20 sekunder kvar av perioden får Agge tid på sig och kan dra in ett skott på volley bakom målvakten och det innebär periodvila inför den tredje perioden med 0-5.
Häljarp startar även den tredje perioden med ordentlig press och får till en chans innan Alva tar hand om bollen och skjuter in 0-6. Efter knappt fem minuter reducerar så Häljarp genom bra rörelse av deras forwards. Rätt så snabb replik från oss då Alva gör sitt tredje mål för dagen till 1-7, vilket också blir slutresultatet. Exakt samma resultat förresten som senast lagen möttes, men då var det hemmalaget som gjorde sju mål.
Bra fokus genom hela matchen innebär 3p, befäst andraplats och dessutom betyder det även att vi därmed gjort flest mål och släppt in minst mål när alla lagen spelat tio matcher!

Matchvideo mot Häljarp.2020-02-16 16:52
Matchvideo mot Gantofta.2019-12-18 21:29
Matchbilder mot Lund.2019-12-08 18:24
Matchen mot Skurup.2019-11-17 20:35
Match mot Häljarp2019-10-21 17:39
Tack för denna säsong2019-04-24 22:34
Föräldrarmatchen 20192019-04-23 20:54
Guldmedaljer till F05!!2019-04-07 16:54