2016-12-17 16:48
Glada tjejer efter matchen
Idag mötte F03 FCH inne i Helsingborg Arena. Vilken spännande match det blev!
Idag mötte vi FCH inne i Helsingborg Arena. Vi saknade några spelare och vi fick återigen be F04 om hjälp. Den här gången behövde vi bara låna en spelare.

Vi började matchen med ett skakigt försvar. FCH fick komma i läge efter läge under första fem minuterna. Julia var som väl var riktigt vass i målet. I annat fall tror jag vi legat under med ett par mål och haft en tung uppförsbacke. Vi ändrade om i formationerna och fick igång vårt spel betydligt bättre. I slutet av första drabbades FCH av en utvisning. Detta utnyttjade vi på bästa möjliga sätt och Emma kunde ge oss ledningen. 0-1 i paus.

Andra perioden börjar FCH sätta hög press på våra backar. Det resulterar i en kvittering redan efter en minut. Vi har fortsatt svårt att spela upp bollen och när vi gör det är FCH superfarliga i sina kontringar. Julia får jobba ganska hårt för att hålla oss kvar i matchen. Efter 7:35 tar FCH ledningen. Men som så ofta när ett lag tagit ledningen slappnar de av en aning. Det leder efter 9:33 till att en passning från Linnea hittar fram till Frida som får ett friläge. Hon sätter det och det är åter kvitterat. Ställningen 2-2 i andra pausen.

Tredje perioden hinner bara bli knappt tre minuter gammal innan FCH tar ledningen igen. Vi spelar bra och skapar en del lägen, men får inte in bollen. Efter 10:48 tar vi timeout och ändrar ännu en gång om i laguppställningen. Spelet återupptas efter timeouten med ett frislag i farligt läge för FCH. Frislaget blockeras och Martina som fått tag i bollen sätter högsta fart mot mål. Hon gör inget misstag, utan sätter bollen distinkt stolpe in. Målvakten helt chanslös. Vi fortsätter spela bra och sätter press på FCH. Vi får också läge att avgöra matchen. Men skottet går över. Slutresultat 3-3

Ännu en gång var det en riktigt rolig match där vi spelade jämnt mot ett av seriens topplag. Jag tycker verkligen att vi spelade bra idag. Vi ledare är grymt stolta över tjejerna.

Tredjeplats i DM2019-04-07 13:20
Två jämna matcher2019-01-27 19:54
Seger mot Willands2019-01-25 10:53
Bra spel gav fyra poäng2019-01-20 19:22
Förlust i omstarten2019-01-13 19:54
Förlust trots bra spel2018-12-15 17:39
Vasst powerplay2018-12-02 20:01
Tre gånger tre2018-11-25 20:11