Flickor 03

Svängig match mot Gårdarike
2016-12-10 18:30
Efter att ha fått återbud från inte mindre än åtta spelare stod vi med endast åtta ordinare spelare. Som väl var för oss hade några av våra duktiga spelare i 04-laget möjlighet att ställa upp på kort varsel för att hjälpa oss. Trots detta kommer vi till spel med endast 11 utespelare. Tufft när vi möter ett lag som spelar med tre femmor.

Matchen började i ett rasande tempo. Redan efter fyra minuter stod det 2-2 efter att vi haft ledningen två gånger. Därefter drog Gårdarike ifrån till 4-2 efter att vi gett deras duktiga skyttar alldeles för mycket tid. Innan första periodpaus lyckas vi reducera till 4-3.

Andra perioden har båda lagen styrt upp försvaret bättre. Och det blir inte lika många eller lika bra lägen. Dessutom gör Linn ett antal fina räddningar och får hålla nollan i den här perioden. Framåt lyckas vi få in ett mål och i andra periodpausen står det 4-4

I tredje perioden tar vi ledningen igen och det ser ut som om vi ska kunna ta hem tre poäng. Men återigen lyckas Gårdarike kvittera. Sista minuterna är det ganska nervöst, men det blir inte fler mål.

Vi ska vara nöjda med oavgjort resultat. Gårdarike har ett lag som är betydligt bättre än deras tabellplacering antyder.

Tredjeplats i DM2019-04-07 13:20
Två jämna matcher2019-01-27 19:54
Seger mot Willands2019-01-25 10:53
Bra spel gav fyra poäng2019-01-20 19:22
Förlust i omstarten2019-01-13 19:54
Förlust trots bra spel2018-12-15 17:39
Vasst powerplay2018-12-02 20:01
Tre gånger tre2018-11-25 20:11