Referat: Åstorp/Kvidinge IBS - Häljarps SK
Seger i hemmapremiären för damjas!
2018-09-30 21:31
Då var det äntligen dags för hemmapremiär och Häljarp stod på andra planhalvan.

Trots en fartfylld start från vår sida gör Häljarp första målet på en kontring, tid 02.31. Kort därefter gör Maja ett snyggt mål utan assist, tid 04.13. Vi skapar hela tiden chanser och låter bollen göra jobbet. Häljarp åker på en utvisning som Smilla tar vara på, assist Maja tid 07.49. Kort därefter gör Häljarp 2-2, tid 10.19. Efter detta fortsätter vi vårt höga tryck och kontrollerar matchen. 13. 56 gör Smilla sitt andra mål för dagen assist Jennifer, tid 13.56.
Vi börja andra perioden med ett högt tempo precis som vi vill och skapar läge efter läge. Även Maja skjuter in sitt andra mål, genom en fin båglöpning. Assist Jennifer, tid 03.24. Vi bibehåller trycket men trots detta blir det en liten miss i försvaret som Häljarp utnyttjar bra, tid 12.25. Häljarp har ett fint skott på mål men som Filippa gör en bra reflexräddning på. Tiden står 16.25 när Jennifer får göra sitt första mål för dagen genom att vara framme och alert framför kassen, assist Sofia. Kort därefter lär Maja oss alla hur en riktigt kroppsfint ska se ut och lurar Häljarps målvakt genom en fin dragning in i mål, assist Jennifer tid 18.52.
Tredje perioden bibehåller vi vårt trygga spel och hitta nya kombination framåt. Klockan står på 09.15 när Alicia stänker upp den fint i målvaktens högra kryss, assist av Emma. Därefter drabbas vi av två utvisningar tid 11.02 och 19.03. Som vi tryggt och skönt hanterar på ett utmärkt sätt.
matchen slutar 7-3 och vi tar hem 3 poäng på hemmaplan.
Nästa drabbning är mot Landskrona Falcons borta. Hoppas vi får se samma härliga stöd på läktaren som idag.

Skånemästerskapen F072024-04-09 18:00
GULD i FCH Påsk Cup2024-03-31 19:40
Tjejerna gräver GULD!2024-03-31 18:20
Vi är i FINAL!!!!2024-03-31 13:10
Vi är i Semifinal!2024-03-30 19:50
Go seger mot Malmö FBC2024-03-30 14:20
Kul hemmamatch mot Lund2022-01-21 22:08