JAS förlust med uddamålet
2016-11-18 17:16
På torsdags kvällen drabbades Å/K-Malmhaug ihop. Det blev en match med olika ansikten.
1:a perioden:
Malmhaug har en del boll i inledningen och får också med sig ett tidigt powerplay. Men Åstorps boxen gör ett bra jobb tillsammans med målvakten Simon Ivarsson och kan reda ut det nummerära överläget. Tolv minuter in i perioden så bjuder 00 femman upp till dans och Malmhaug hinner inte med utan till slut så kan Adam Pettersson snyggt hänga upp 1-0.
Sedan kommer ett par mardrömsminuter när bortalaget gör tre mål på knappt fyra minuter. För dåligt närkamps spel och för mycket tittande på boll. När sedan domarna missar en solklar utvisning på en Malmhaugspelare när ett klockrent slag bakifrån träffar Adam Hultbergs klubba så blåser inte domarna ens frislag! Helt obegripligt!! Å/Ks tränare Conny Camper klagar högljutt och åker ut på två minuter för protest. Malmhaug utnyttjar detta pp och går in med en 4-1 ledning efter första.
Skotten: 8-15 till Malmhaug

2:a perioden:
Bortalaget ökar på sin ledning tidigt i perioden till 5-1. Sedan händer inte så mycket. Åstorp kämpar på men det skapas inte så mycket och Malmhaug har bra koll. I slutet på perioden åker bortalaget på en dubbelutvisning. Å/K lyckas inte förvalta den tid där var kvar av perioden men kommer starta den tredje med ett 5-3 överläge.
Skotten: 7-2 till Å/K

3:e perioden:
Efter 16 sekunder så gör Eddie Ikonen 2-5 och hemmalaget får precis den start man behövde. Nu är Åstorpsspelarna heta och vinner mycket boll över hela banan. Borta keepern Tobias Persson får verkligen jobba för sitt arvode och han gör det riktigt bra. Utvisningarna duggar tätt och i spel fyra mot fyra så reducerar Fabian Enroth till 3-5 och hemmalaget har nu vittring. Två minuter senare kommer nästa mål och det är Anton Gnebner som trycker in en sargretur! 4-5 med ca fem minuter kvar av matchen. Tyvärr så kommer bortalaget i en kontring och kan lite snöpligt sätta 6-4.
Å/K fortsätter kämpa på och målvakten plockas ut. Man får även med sig en utvisning och spel sex mot fyra spel. Reduceringen kommer genom Fabian Enroth men då återstår dock bara två sekunder och slaget är förlorat.
Skotten: 13-7 till Å/K
Sammanlagt: 28-24 till Å/K

Conny kommenterar:
- Vi börjar matchen bra dom första tio-tolv minuterna och tar också ledningen. Sedan har vi en dålig period där vi blir hårt straffade. Tyvärr drar jag på mej en onödig tvåa och ber om ursäkt för det.
Jag är mycket stolt över spelarna hur dom agerar och avslutar i den tredje perioden. Här visar vi härlig moral och glöd och så närma att vi äter oss ikapp.

Kiosk o Sek schema2019-11-04 21:07
Gothia Cup2019-10-08 20:44
Skånemästerskapen 20192019-04-02 15:35
Matchdags: Växjö borta2019-03-29 13:19
Matchdags: Lund borta2019-03-16 18:42
Matchdags: Malmö borta2019-02-25 13:33
Matchdags: Munka hemma2019-02-08 09:38
Inför Gothia: Träning2018-12-31 13:30