Åstorp/Kvidinge IBS F034 - 2Häljarps SK F03

Serie:Pantamera Flickor A   Tabell >>
Samling:10:00
Stabil seger hemma mot Häljarp i Flickor A
2020-02-02 15:54
Returmöte mot Häljarp där vi i höstas vann med 4-2 nere i Häljarp. 4-2 gillar vi tydligen så vi körde en repris i dag hemma i Sporthallen! Det kusliga är att de båda matcherna nästan är identiska; vi ligger under 0-1 i båda, vänder till ledning 4-1 och så gör Häljarp sista målet. Kusligt, men på ett bra sätt för Å/K!
Matchen är bara drygt två minuter gammal när Sol i Häljarp gör sitt första av hennes två mål i dag. Hon får husera lite väl fritt bakom vårt mål och kan nästintill oattackerad vika in 0-1. 0-1 står sig perioden ut och vi är lite sömniga. Lite Dextrosol i periodvilan och så full fart in i den andra perioden.
Nästan direkt märks en tydlig tempohöjning från vår sida. Efter åtta minuter gör Wilma och Issa ett bra platsbyte och Issa kan placera in kvitteringen. Bara 40 sekunder senare får Moa bollen på högerkanten och från nästan mittlinjen skjuter hon ett otagbart skott i bortre krysset. Bra period och nu är tjejerna verkligen igång.
Efter bara en dryg minut in i tredje perioden hittar Elvis Linnea med fint give-and-go och Linnea blir helt fri. 3-1. Fyra minuter senare blir det en repris, fast från andra kanten och nu med Elvis som avslutare, men en direkt kopia på give-and-go. Häljarp reducerar sedan, men Maya är säker i mål och vi kan hyfsat säkert hålla undan till en fin trepoängare hemma i Sporthallen!