Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Åstorp/Kvidinge IBS F03
4 - 2
FC Helsingborg F03
Åstorp/Kvidinge IBS F034 - 2FC Helsingborg F03

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 03 mars, 19:30
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Pantamera Flickor A   Tabell >>
Samling:18:30
Trupp:#1 Maya Mäkelä
#10 Linnea Pfeiffer
#33 Amilia Persson
#44 Elin Dahlberg Viebke
#48 Hanna Svantesson
#56 Caroline Jönsson
#96 Isabella Johnsson
Elvira Persson
Ida Pålsson
Johanna Jönsson
Moa Pålsson
Wilma Nilsson
Minst en 3:e plats säkrad i Flickor A!
2020-03-03 21:35
En spännande match på förhand där vinnaren mellan Å/K IBS F03 och FCH skulle antingen göra kampen om bronset i Flickor A spännande eller avgöra kampen helt. Det blev det senare och det är ju inte fel med tanke på att det betyder att det är Å/K IBS F03 som ser till så att minst en bronspeng i Flickor A landar i Åstorp/Kvidinge!
Matchen är bara drygt tre minuter gammal när vi tilldelas en straff (friläge Moa) och Hanna är hur säker som helst. 1-0. Bra start. En relativt jämn period och det blir jämnt även på resultattavlan när en FCH-tjej blir lite bortglömd i mitten och kan kvittera strax innan periodvilan.
Smakstart på den andra perioden då vi får ett Power Play efter en dryg minut och med 15 sekunder kvar på PP:t kliver Hanna in i banan och trycker in 2-1. Bara 1,5 minut senare kommer Wilma fri i en kontring, missar lite i dragningen av målisen, men är sedan först på bollen snett bakom mål, tittar upp och hittar Elin fri framför mål. Elin gör inga misstag. 3-1. Nytt Power Play för oss två minuter senare och i dag gillar vi Power Play och Hanna är stekhet och kan smälla in 4-1. Tre minuter kvar av perioden kan så FCH reducera på ett turligt frislag som letar sig in längs golvet.
Bra snack i periodpausen inför tredje perioden och det är fokus på att säkra tre poäng som gäller och efter en mycket bra genomförd period (ja, hela matchen är bra genomförd), så slutar det 4-2 till Å/K. Tre poäng betyder även att minst en bronspeng är säkrad i Flickor A!

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort