Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Åstorp/Kvidinge IBS F03
5 - 7
FC Helsingborg F03-2
Åstorp/Kvidinge IBS F035 - 7FC Helsingborg F03-2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 07 oktober, 11:00
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Pantamera Flickor B (F03)   Tabell >>
Samling:10:00
Aktivitetsinfo: Kiosk: Frida och Issa
Sek: Julia och Lina
Trupp:#1 Maya Mäkelä
#8 Ellen Larsson
#10 Linnea Pfeiffer
#16 Isabella Möller
#18 Frida Rosberg
#27 Moa Pålsson
#33 Amilia Persson
#38 Emma Andersson
#44 Elin Dahlberg Viebke
#48 Hanna Svantesson
#52 Thilda Andersson
#55 Julia Udd
#56 Caroline Jönsson
#65 Martina Steen
#73 Lina Persson
#84 Amanda Streifert
#96 Isabella Johnsson
FCH blev för svåra
2018-10-07 19:50
Både FCH och vi hade hållit nollan i premiären. Men i dagens match fick båda lagen släppa in mål. 
Vi börjar bra och lyckas få in 1-0 på ett fint backskott av Amilia framspelad av Emma. Dryga minuten senare snor Linnea bollen från en motståndare och förvaltar läget genom att göra 2-0. Bästa möjliga start alltså. Men FCH är verkligen inte ofarliga. Bara minuten senare får FCH in en reducering. Fler mål blir det inte i första perioden.

Andra perioden börjar med en hel radda utvisningar. Först åker vi på utvisning för att vi inte är reda för spel i tid efter pausen. Kort efter det får vi powerplay. Men inget av de två första numerära överlägena resulterar i några mål. Strax innan vårt powerplay är över drar vi på oss ytterligare en utvisning. I efterföljande boxplay klarar vi inte av att stå emot och 2-2 är ett faktum. Bara 50 sekunder senare utökar FCH till 2-3. Efter 8:42 trycker Linnea in sitt andra mål och vi har återigen likaläge. 3-3 står sig perioden ut. 

I tredje perioden kommer vi inte alls upp i den nivå vi vill vara på. FCH får tillbringa väldigt mycket tid på vår planhalva. Och trots att Maya som vanligt storspelar i mål kan vi inte stå emot. FCH gör både 3-4 och 3-5 i inledningen. Mitt i perioden får vi åter chansen i powerplay. Och den här gången får vi utdelning. Det är Emma som framspelad av Julia sätter ett otagbart skott fram till 4-5. Två minuter senare utökar FCH igen. Sista minuterna gör vi vårt yttersta för att få in bollen och efter 13:07 vinner Emma bollen och spelar fram Linnea som får göra sitt tredje mål för dagen. Ställningen är nu 5-6 och det är mindre än två minuter kvar. I det läget tar vi timeout och chansar med ta ut målvakten. Den här gången gick det inte vägen. FCH punkterar matchen genom att göra 5-7 i tom kasse.

FCH var riktigt bra idag, men vi gav dem en tuff match. Jag ser redan fram emot returmötet. 

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort