Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Flickor 03

Skurups IBK
6 - 4
Åstorp/Kvidinge IBS F03
Skurups IBK6 - 4Åstorp/Kvidinge IBS F03

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 13 oktober, 12:00
Plats:Skurups Sparbank Arena
Serie:Pantamera Flickor A (F02)   Tabell >>
Samling:11:00
Tuff match mot Skurup
2018-10-13 21:21
Foto: Thilda Andersson
Idag åkte vi till Skurup för att spela vår första match i 02-serien. Det blev en jämn och välspelad match.
Vi vinner första tekning och slår några passningar inom laget. Men rätt som det är har vi slagit passningen till fel spelare och det står 1-0 till Skurup redan efter 35 sekunder. Inte den start vi hoppats på. Men efter 3:30 hittar en pass från Linnea fram till Emma och kvitteringen är ett faktum. Strax därefter gör Maja 2-1 framspelad av Elin. Vi har vänt matchen och det känns som om vi har initiativet. Men vid 10:34 får Skurup in sitt andra mål, och än värre, bara 16 sekunder senare står det 3-2 till Skurup. Nu ser vi stressade ut och tittar alldeles för mycket på bollen istället för på motståndarna. Efter 12:35 släper vi in 4-2, och vi längtar efter paus.

Inför andra har vi pratat om att vi måste hantera försvaret bättre. Men redan efter 12 sekunder ger vi Skurup ett öppet läget där de gör 5-2. Efter det får vi rätt på försvaret och vi kan försöka jobba ikapp underläget. Vid 3:06 sätter Linnea 5-3 framspelad av Julia. Nu tänds hoppet, men trots bra lägen blir det inga fler mål i andra perioden.

I tredje utökar Skurup återigen sin ledning, och uppförsbacken känns lång och brant. Skurup försvarar sig bra och vi har svårt att komma till bra lägen. Med fyra minuter kvar tar vi timeout där vi grupperar om laget för att göra allt vi kan för att få till några mål framåt. Vi lyckas efter 11:39 reducera till 6-4 genom Linnea assisterad av Emma, men närmre än så kommer vi inte. 

Det är sista fem minuterna av första perioden som fäller oss idag. Under den tiden släpper vi in tre mål och gör ett allmänt virrigt intryck. Men för att vara första matchen i 02-serien tycker jag att vi gör en väl godkänd insats. 

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort