Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Flickor 03

Åstorp/Kvidinge IBS F03
2 - 4
IBK Lund F03/04
Åstorp/Kvidinge IBS F032 - 4IBK Lund F03/04

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 15 december, 15:00
Plats:Kvidinge Sporthall
Serie:Pantamera Flickor A (F02)   Tabell >>
Samling:14:00
Aktivitetsinfo: Kiosk: Maya och Emma
Sek: Lina och Elin
Förlust trots bra spel
2018-12-15 17:39
Elin och Carro pressar Lunds försvar
Lund är en motståndare vi ofta spelar bra emot. Trots det lyckas de alltid vinna mot oss. Precis så var det idag också. Vi spelade väldigt bra, men Lund spelade lite bättre. 
Första perioden började med ett litet spelövertag för Lund. Linn som stod i första perioden fick göra några bra räddningar och tog även hjälp av målramen vid ett par tillfällen. Till slut krävdes det ett slumpmål för att överlista henne. Ett skott tog på en spelare framför mål och gick i en hög båge över Linn som inte hade någon chans. 0-1 6:52. I slutet av perioden hittade Martina fram till Linnea som sköt ett lågt skott som smet in vid bortre stolpen. I paus stod det 1-1.

Matchbilden höll i sig i andra perioden. Ett litet spelövertag för Lund, men försvaret ledda av Maya (som stod i den här perioden) hade bra koll på dem. Själv skapade vi en del lägen. Men vi hade inte riktigt turen med oss. Sista fem minuterna av andra perioden hade vi en svacka. Helt plötsligt var vi ett par steg efter Lunds spelare och de utnyttjade det genom att göra 1-2 efter 11:12 och 1-3 efter 12:55. Resultat i andra pausen 1-3. 

Tredje perioden var dagens bästa för oss. Nu var spelet helt jämnt och vi fick också in en reducering efter 7:52. Den här gången var det Lina som sköt från kanten. Ett lågt och bra skott som målvakten inte kunde hålla. Thea hade gått på mål och kunde peta in returen bakom målvakten. Snyggt mål! Med en minut kvar av matchen fick vi frislag i offensivt hörn. Vi tog timeout och försökte snacka ihop oss om vad vi skulle göra på frislaget. Men vi fick tyvärr inte till det. Istället kunde Lund vinna bollen och gå till anfall. Med 16 sekunder kvar kunde Lund fastställa slutresultatet till 2-4. 

Det var en underhållande match med bra spel och högt tempo där alla formationer skapade chanser.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort