Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Flickor 03

FC Helsingborg
5 - 0
Åstorp/Kvidinge IBS
FC Helsingborg5 - 0Åstorp/Kvidinge IBS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 11 februari, 11:00
Plats:Högastenshallen
Serie:Pantamera Flickor C (F03)   Tabell >>
Samling:10:00, Högastenshallen, Helsingborg
Karta:Klicka här >>
Förust mot FCH
2018-02-11 14:49
Sist vi mötte FCH slutade matchen 5-5 efter att vi stått för en mäktig upphämtning i slutet av matchen. Vi ledare hoppades på en lika välspelad och spännande match idag.
Dagens matchbild liknade förra mötet. FCH rivstartade och vi hängde inte riktigt med. Efter första perioden ledde FCH rättvist med 2-0.

I andra perioden spelade vi betydligt bättre och spelet jämnades ut. Trots det var det FCH som utökade sin ledning till 3-0 inför tredje perioden.

Stärkta av att vi kommit närmre spelmässigt och det faktum att vi hämtade upp ett tremålsunderläge förra gången vi möttes hade vi förhoppningar om att kunna jaga ikapp i tredje perioden. Men det ville sig inte. Trots flera bra möjligheter lyckades vi aldrig få in bollen i mål. Samtidigt var FCH skoningslösa när de fick sina chanser. De gjorde ytterligare två mål i sista perioden och vann matchen med 5-0. Under de två sista perioderna spelade vi riktigt bra, men FCH var ännu bättre och vann rättvist. 

Det är sjukdomstider och vi saknade några spelare. Moa och Elvira från F04 hjälpte oss idag. De gjorde en stabil insats och vi tackar för hjälpen.

Till matchens lirare idag valdes Maya som såg till att vi fortfarande hade chansen inför tredje perioden. 

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort