Serie:Pantamera Pojkar D (P06) Svår   Tabell >>
Referat: Åstorp/Kvidinge IBS P06 - Munka Ljungby IBK Akademi
2019-10-22 18:09, Pojkar 06
Först ut i årets serie, Pantamera Pojkar D Svår, var hemmamatch mot Munka Ljungby IBK.
Vi visste att det skulle bli en jämn match...
Första perioden börjar spänt och nervöst från båda lagen.
Efter 6:13 blir en av våra spelare utvisad 2 minuter och vi rider ut stormen i ett bra boxplay.
Stärkta, tar vi ledningen efter 9:13, men tyvärr reducerar MIBK 18 sekunder senare.
Matchen står och väger och MIBK tar ledningen efter 13:32, men vi replikerar 12 sekunder senare.
Så vi går till periodvila 2-2, lika spänt och nervöst från båda.

Sen kommer vi ut och står på hela hälen i period 2. Vi är två på alla bollar och drabbas av ytterligare en utvisning under period 2. MIBK sätter 2 mål i perioden och går till periodpaus med ledningen, 2-4.

I tredje perioden jagar vi för att komma ikapp. Efter 7:04 utökar MIBK ledningen till 2-5 och 2:47 kvar stänger MIBK matchen med sitt sista mål, 2-6.