Åstorp/Kvidinge IBS F044 - 1Palmstaden IK F03-05

Samling:13:15, Köket i Kvidinge Sporthall
Aktivitetsinfo: Kiosk: Elsa J och Tindra
Flickor 04/05
Referat: Åstorp/Kvidinge IBS F04 - Palmstaden IK F03-05
Vinst mot Palmstaden i Flickor B
2019-12-07 19:41, Flickor 04/05
En relativt säker seger mot Palmstaden som besökte Kvidingehallen under lördagseftermiddagen. Efter 3-0 i första perioden kändes matchen redan klar och återstoden av matchen slutade 1-1.
Ett fokuserat lag tog direkt hand om kommandot och efter tre minuter skjuter Moa ett hårt skott från mitten av planen rätt in i mål. Fyra minuter senare gör Alva nästan precis likadant och efter tio minuter tilldelas vi en straff då Palmstaden hindrat ett mål i målområdet. Ida är stensäker och rundar målvakten lugnt och fint.
Med 3-0 i ryggen så känns matchen nästan avgjord och båda lagen tar ut varandra resten av matchen. Palmstaden börjar pressa lite mer, medan vi inte riktigt har skärpan i de avgörande momenten. Ett par skott i ramen och några lite mer ofokuserade avslut av oss gör att vi bara får in ytterligare ett mål då Alva återigen hamnar i målprotokollet. Vi skulle nog haft ett mål till i första perioden när Moas skott klingar till i insidan av buren, men där hängde inte domarna riktigt med.
Ändå en säker seger och en bra insats av tjejerna!