Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy

Häljarps SK F03
2 - 4
Åstorp/Kvidinge IBS F03
Häljarps SK F032 - 4Åstorp/Kvidinge IBS F03

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 20 oktober, 14:00
Plats:Häljarps Idrottshall
Serie:Pantamera Flickor A   Tabell >>
Samling:13:00
Flickor 03
Referat: Häljarps SK F03 - Åstorp/Kvidinge IBS F03
Seriepremiär i Flickor A
2019-10-20 18:35, Flickor 03
Moa i kamp med en Häljarpstjej (Fotograf: Rolle (som nog inte ska sadla om till fotograf))
Seriepremiär i serien Flickor A spelades i Häljarp inför en hyfsat stor publik och det blev en rätt så stabil och säker seger till slut för Å/K-tjejerna. 2-4 visade resultattavlan efter 3x15min och 3p hem är aldrig fel i en seriepremiär!
Häljarp inleder generellt sett matchen lite avvaktande, men de olika Häljarps-kedjorna har lite olika uppdrag och vi kan rätt snabbt läsa in oss på dem. Laget vi ställs mot i dag är, precis som vi själva, en blandning av 03, 04 och 05-tjejer.
En bit in i den första perioden bågar sig deras center in framför Maya och placerar in 1-0. Vi kan replikera snabbt då Linnea kliver in i banan och sätter ett otagbart skott. Minuten senare stänker så Moa in en handledare från vänsterkanten och vi går till periodvila med en 1-2 ledning. En ledning som känns stabil. Vi trycker på att utnyttja deras svagheter och försöka spela bollen där de lämnar lite ytor.
I andra perioden utökar vi till 1-3 och återigen är det Moa som skjuter ett stenhårt skott från kanten. 1-4 sedan och nu är det Wilma som är i precis rätt läge där vi sett att de släpper lite yta. Häljarpstjejerna reducerar sedan till 2-4 då deras nr 88 kliver upp från backposition och skjuter ett bra skott.
Den sista perioden slutar mållös, vilket innebär tre sköna poäng hem till Åstorp/Kvidinge!
Tjejerna hade bra kontroll på matchen och vi ledare var aldrig oroliga.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort