Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy

vs
Åstorp/Kvidinge IBS
vsÅstorp/Kvidinge IBS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 20 oktober, 14:00
Plats:Bjärred
Serie:Flickor B Blå Nivå Poolspel
Samling: Folkungavägen 4, 237 34 Bjärred
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Nu är det dags för match igen!

Vi samlas 14:00 i Bjärehovshallen, Bjärred

Spelprogram ser ni nedan.
Arrangör:
Bjärreds IF
Speldatum: 2018-10-20
Hall:
Bjärehovshallen,

14:50 Å/K IBS - Palmstaden F06-08
16:30 Malmö FBC F06-08
18:10 Bjärreds IF F06/07

Till match så ska ni ha med er Svart Matchtröja, Vit Träningströja, Träningsbyxa och strumpor som ni har fått genom klubben, glasögon, klubba, skor och vattenflaska. Ta gärna med någon frukt som ni kan äta mellan första och andra matchen.

Ta även med ett härligt energifyllt innebandyhumör!
Flickor 07/08
Referat: - Åstorp/Kvidinge IBS
F07/08 fick en härlig start på säsongen!
2018-10-20 19:34, Flickor 07/08
Foto: Bonny Lindberg

Säsongens första poolspel blev en succé för F07/08 laget. Två segrar och en förlust. Vilka matcher det blev! 

ÅKIBS - Palmstaden 2-1

Det är Palmstaden som tar ledningen med 0-1. Tjejerna kämpar sig in i matchen och vi lyckas kvittera till 1-1. Det är vår Center som får på ett bra skott. Bollen ligger löst vid målevakten och vår ena forward smiter in och petar retfullt in bollen. Vi fortsätter att pressa och kort efter så får vi även in 2-1. Denna gång är det forwarden som passar centern som får på ett riktigt bra dragskott från slottet. Spelet väger lite och det är chanser på båda hållen. Tjejerna krigar för varandra på ett enormt sätt. Med sekunder kvar av sista perioden så har Palmstaden tryck mot vårt mål men vi lyckas skjuta bollen via en motståndare och ut och tiden rinner iväg och vi står som segrare!


Malmö - ÅKIBS 4-1

Fulla av energi så tar vi snabbt ledningen med 0-1 på en riktig rökare av vår högerforward. Vi blir lite trygga och det utnyttjar Malmö. De kvitterar till 1-1 och sedan så rullar det på och även om vi kämpar så lyckas vi inte få in flera bollar. Malmö vinner slutligen med 4-1.


Bjärred - ÅKIBS 1-3

Inför matchen så pratade vi om hur vi skulle spela. Tätt på motståndaren, backarna följa med upp i anfallet, kämpa hela tiden för laget. Vi fick ingen drömstart för det är Bjärred som tar ledningen med 1-0. Lite surt men vi kämpade på. Vi fick in en boll som går via huvudet på en av våra spelare och blir bortdömt. Vi kämpar vidare och det hela släpper när vår högerback smackar på ett kanonskott från backplats. Bollen går via vår vänsterforward  in i målet till 1-1. Bjärreds ena forward kommer igenom vårt försvar och får på ett bra skott som ser ut att slinka in men målis var snabbt med och räddar genom en grym benparad. Kort efter så vinner vår Center en bollduell i vänsterhörnet. Hon passar in bollen framför målet och där står vår forward, som är placerad enligt skolboken och slår in bollen till 1-2. Spiken i kistan kommer när vår högerback slår en läcker krosspassning till vänsterforwarden som kommer med fart på vänsterkanten. Hon drar på ett vasst dragskott som slinker in i målet. Vi har nu 1-3 på tavlan och spelar tryggt av resultatet resten av matchen. 


Summering av dagen:

Vi kan bara säga att vi är grymt stolta över tjejernas insatser idag. De kämpar för varandra som ett lag och flera av spelarna har tagit stora steg framåt i sin utveckling vilket de visade idag. 


Nu laddar vi för morgondagens matcher!


Stolta tränare

//Bonny, Ditte och Lisa 



<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort