Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy

Åstorp/Kvidinge IBS F04
4 - 3
Lönsboda IBK F-04
Åstorp/Kvidinge IBS F044 - 3Lönsboda IBK F-04

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 26 januari, 11:30
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Pantamera Flickor CD (F04/05) Svår Norra   Tabell >>
Samling:10:15, Åstorps Sporthall
Aktivitetsinfo: Hemmamatch mot Lönsboda.
Som vanligt tar vi en promenad innan matchgenomgång i klubbrummet.
Kiosk: Ida M och Elsa J
Sek: Elvira och Wilma
Sargen är troligen uppe men kiosken behöver öppnas upp direkt vid samling, dvs 10.15. F03 spelar efter oss så sarg och kiosk behöver inte tas ner / stängas ner.
Flickor 04/05
Referat: Åstorp/Kvidinge IBS F04 - Lönsboda IBK F-04
Sammanfattning av matchen mot Lönsboda
2019-01-26 16:08, Flickor 04/05
Firande efter segermålet
Ett snöigt Åstorp välkomnade Lönsboda. Ett Lönsboda som spelar en fartfylld, fysisk innebandy med mycket vilja. Våra tjejer var i dag snäppet mer fokuserade under uppvärmning jämfört med matchen mot Engelholm och ville bara komma igång med matchen.
Det dröjer inte heller länge innan vi får in vårt första mål för dagen då Elvis på egen hand tar sig förbi ett par spelare och prickskjuter in 1-0. Efter drygt sex minuter kontrar Lönsboda in 1-1 efter att vi haft ordentlig press mot deras mål. I den trettonde minuten utnyttjar de sedan effektivt ett frislag precis framför vårt mål innan så Jolle minuten senare går köksvägen och lägger in kvitteringen till 2-2. Bra förstaperiod från vår sida med en hel del chanser och bra fart.
Den andra perioden tappar vi lite fart och Lönsboda har de flesta farliga chanserna, men Adi i målet storspelar och gör några galet bra räddningar. Under pausen pratar vi igenom detta och det märks direkt i den tredje då vi återigen tar ledningen när Agge hittar Alva som står fri framför mål. Efter åtta minuter åker Wilma på en tvåa för hårt spel och det kan Lönsboda utnyttja med ett fint distansskott. Vi vill dock mer och får ett läge när Lönsboda efter 12 minuter åker på en tvåa. Också det för hårt spel. Efter en drygt minut i power play kan Ida raka in vinstmålet och tre poäng är hemma. Starkt av tjejerna att återigen vända ett underläge mot Lönsboda.
Alla tjejer gör i dag en riktigt bra match mot tufft motstånd, men en tjej kanske lite mer som också tar hand om bollen. Moa P gav bollen till Alva med motiveringen "en tjej som dribblade, kämpade och även fick göra mål". Bra val och klockren motivering.
Tack i dag till fint stöd från läktarplats och framförallt tack till Maja och Martina som båda gör en kanonmatch. Säkert och resolut backspel av Maja och bra och stenhårt arbete av Martina som spelade på såväl ovan position som ovan sida.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort