Serie:Pantamera Flickor CD (F04/05) Svår Norra   Tabell >>
Samling:16:00, Killebäckshallen, Hällestadsvägen 16, Södra Sandby
Aktivitetsinfo: Bortamatch mot Lund (i Södra Sandby).
Som vanligt inleder vi med en promenad innan matchen.
Referat: IBK Lund F04 - Åstorp/Kvidinge IBS F04
Silver i den svåra norra F04-serien!
2019-03-10 20:45, Flickor 04/05
Matchen mot Lund är precis slut och silvermedaljen säkrad!
Även denna säsong kniper Å/K IBS F04:or silvret i den svåra norra serien! Ett klart imponerande resultat och precis som förra säsongen är andraplatsen säkrad redan innan serien är slut. Årets silvermedalj kom hem till Åstorp efter en riktig islossning i bortamatchen mot Lund där slutresultatet skrevs till 0-13 till våra tjejers favör.
Matchen mot Lund rivstartar och vi visar direkt att vi är hungriga på att säkra andraplatsen när Ida och Jolle båda är framme och oroar Lunds målvakt direkt på tekning. 0-1 kommer i bytet efter då Elvis skjuter från egen planhalva. Sedan trillar målen in med jämna mellanrum under första perioden enligt följande; 0-2 Ida på målvaktsretur, 0-3 Wilma, 0-4 Moa M och 0-5 Ida återigen på en retur.
Den andra perioden brukar vara vår akilleshäl och så även nu. Lund har högre intensitet och har hittat en liten nyckel mot oss, men ett mål får vi till slut ändå in när Natha slår in 0-6.
I den tredje perioden orkar dock Lund inte stå emot och vi lyckas till slut göra sju mål enligt följande fördelning; 0-7 Elvis, 0-8 Elsa, 0-9 Jolle, 0-10 Alva efter fina diagonalpass, 0-11 Moa P, 0-12 Alva och så då 0-13 på frislag direkt in i mål av Elsa.
Målvakts-Elsa gjorde några fina räddningar på de få chanser Lund skapade och i övrigt tackar vi Maja och Natha för fint bidrag (Maja med säkert backspel och Natha med bla ett mål) till dagens 3p!
Ida gav bollen välförtjänt till Elvis som gjorde två mål och dessutom fick spela på en ovan forwardsposition när Agge fick kliva av matchen i andra perioden.
Vi gratulerar suveräna Engelholm till seriesegern och så säger vi ledare ett riktigt STORT GRATTIS tjejer till en finfin andraplats i den svåra serien!!! Ni är innebandydrottningar.