Malmö FBC4 - 4Åstorp/Kvidinge/Åby IBK Klippan

Plats:Kirsebergs Sporthall
Serie:Juniorallsvenskan H DJ17   Tabell >>
Samling:15:15, Kirsebergs Sporthall, Östra Fäladsgatan 60, Malmö
Aktivitetsinfo: Seriepremiär och bortamatch mot Malmö. Svarta matchtröjor men ha alltid med även den vita.
Malmö kommer att avsätta 10 platser i hallen till oss. Vid entrén kommer varje lag placera ut en besökslista som ska fyllas i med namn, mobilnummer och- eller mailadress (Gäller endast publik, inte spelare).
Skriv gärna i kommentaren om ni vill se matchen på plats.
Damer JAS
Referat: Malmö FBC - Åstorp/Kvidinge/Åby IBK Klippan
Snygg upphämtning i seriepremiären i dam-JAS!
2020-10-18 19:31, Damer JAS
Nöjda JAS-tjejer efter fin upphämtning mot Malmö
Seriepremiär för JAS-tjejerna nere i Malmö under söndagseftermiddagen och det blev en dramatisk match där ett underläge med 4-2 hämtades upp till 4-4. Det sista målet dessutom i Box Play!
Bra snack och pepp bland tjejerna inför matchen och det är vi som tar tag i taktpinnen direkt på tek. Det dröjer dock drygt 15 minuter in i den första perioden innan första målet faller och det är Emma, efter pass från Julia, som kliver in och avlossar från kanten. 0-1. Jobbigt mål av Malmö bara halvminuten innan periodpaus betyder 1-1 efter första.
Det tar bara drygt två minuter in i den andra perioden för Malmö att ta ledningen innan Ellen hittar Moa med en fin pass och Moa smäller in 2-2. I mitten av perioden får vi en skada på Natha och vi kommer in i en lite mer ofokuserad fas, vilket Malmö utnyttjar och gör ett ryck till 4-2. Julia ger oss hopp inför sista när hon reducerar till 4-3.
Vi väljer att gå ner på två femmor inför den sista perioden och skapar då och då rejäla tryck mot Malmökassen men 4-3 står sig. När det återstår tre minuter börjar den riktiga dramatiken. Vi ska precis plocka målvakten när vi åker på en utvisning. Stabilt Box Play och när Elin snappar åt sig en boll är Emma redo längst upp, kontrar och avslutar med ett klassavslut rätt upp i krysset! 4-4! Vi reder ut återstoden av Box Play och kan ta med oss 1p från en tuff bortamatch hem till Åstorp/Kvidinge/Klippan! Riktigt fint genomförd match tjejer, med den så viktiga kämparmentaliteten, kylan i avsluten och de avgörande räddningarna av Ida (Adi) i mål.