Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Åstorp/Kvidinge IBS
4 - 4
Åkarps IBK F06/07
Åstorp/Kvidinge IBS4 - 4Åkarps IBK F06/07

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 02 december, 10:00
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Pantamera Flickor E (F06)   Tabell >>
Samling:09:00, Åstorps Sporthall
Aktivitetsinfo: Svara snarast på denna kallelse!

Till match så ska ni ha med er Svart Matchtröja, Vit Träningströja, Träningsbyxa och strumpor som ni har fått genom klubben, glasögon, klubba, skor och vattenflaska.

Ta även med ett härligt energifyllt innebandyhumör!
Trupp:Alvina Lindberg
Amanda Petersen
Ea Ström
Emily Camper
Felicia Friberg
Filippa Olsson
Filippa Pålsson
Ida Farken Ericsson
Johanna Runfors
Julia Nilsson
Julia Pålsson
Leah Palmkvist
Moa Back
Saga Civilis
Signe Leijon
TildaLi Dahlberg Viebke
Oavgjort mot Åkarp
2018-12-02 12:27
Foto: Peter Tibemo

Tidig morgon och det var lite halvtrötta tjejer som hade samlats i klubbrummet. Vi snackade ihop oss inför matchen. Det som var viktigt att vara täta på motståndaren och våga skjuta. 


Matchen drar igång och det är lite sömnigt i laget. Vi är inte riktigt med i matchen men även Åkarp är lite morgonsega. Men det är vi som öppnar dagens målskyttet. Vid 6:43 gör vi 1-0, det kommer en härlig öppnande passning av TildaLi till Julia N som lägger in bollen iskallt till höger om målvakten. Det känns som att vi har läget under kontroll men vid 

14:28 kommer ett skott som Saga får lämna retur retur på och Åkarp är hetast framför målet och kan slå in 1-1. 


Andra perioden öppnar vi starkt med ett vasst skott i ribban av  Filippa P. Åkarp tar sedan ledningen med 1-2 vid 3:32 det är ett stenhårt skott från slottet rakt upp i höger kryss. Vi hänger inte läpp för det utan krigar vidare. 2-2 kvitteringen kommer vid 8:51 av Amanda P som står framför kassen. Det är Felicia som rundat kassen som levererar fram en smörpass. Vid 14:18 blir det utvisning Åkarp otillåten träning. Vi lyckas nu göra ett Powerplay mål vid 14:40. Det är Julia N löper med fart på vänsterkanten och spelar in bollen till TildaLi perfekt framför mål som skjuter in bollen till höger om målvakten till 3-2. Härligt att gå med ledning till periodpausen. 


Vi kommer igång perfekt i tredje perioden och vid 3:42 så gör vi 4-2. Det är TildaLi som tar ett skott i slottet efter en passning från Julia P. Vi får sedan en utvisning på "busen" Julia N. Åkarp utnyttjar detta genom att vid 5:08 göra 4-3 på ett back skott. Saga tar den men returen går i en båge upp i luften och i bakom lite snöpligt. Åkarp lyckas även kvittera vid 10:41 till 4-4. De har ett frislag från mittpunkten  och de petar och backen tar skott. Tyvärr så är det ingen som går på och bollen går in bakom en skymd Saga. Vi försöker pressa på de sista minuterna men matchen slutar 4-4. 


Från att det varit lite segt i början så kom tjejerna mer och mer in i matchen och spelar stundtals riktigt bra. 


Poängfördelning:

TildaLi 2+1

Julia N 1+1

Amanda P 1+0

Felicia 0+1

Julia P 0+1Bra jobbat tjejer!


//Bonny, Ditte, Peter, Lisa, Linda-Marie & Paul.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort