Riktigt bra match mot Häljarp för F06
2022-02-06 18:06

Efter att alla våra matcher efter jul blivit inställda hittils så var det lite nervöst att äntligen spela match igen. Denna gången mot ett lag som vi alltid har tuff matcher emot.

Vi genomför en bra uppvärmning och tjejerna är taggade att börja spela och att ge järnet.

8:29 Amanda T rundar kassen och spelar in Till Leah framför som sätter den enkelt till 0-1.

12:30 in i perioden får Häljarp 2 min för hårt på spel då Alvina trycks genom sargen.

14:32 Amanda T skjuter ett skott från sin högerkant som enligt vissa är inne i mål men Filippa P här snabbt inne och trycker till bollen ordenligt så det inte är någon tveksam att det ska stå 0-2 på tavlan.

9:31 i andra perioden har vi frislag i högra hörnet och Leah spelar in till AP som löper upp från backplats och slår in den i mål till 0-3.

Häljarp får på ett skott som tar mellan benen på Ida och träffar båda fötterna för att sedan sakta rulla bakom Ida vidare utanför målet.

Strax där efter har vi ett fint uppspel där Leah slår en diagonalpassning till Amanda T som tar ett direktavslut från höger kanten men Häljarps målvakt kastar sig över på det håller så bollen tar i hjälmen, det var en riktigt bra räddning där vi nästan ropade mål i förväg.

Häljarp har ett skott som tar i stolpen.

11:31 åker Johanna ut 2 min för upprepande förseelser. Vår box gör en ett riktigt bra arbete och ser till att Ida kan hålla 0:an.

Målvakterna i båda lagen gör en riktigt bra match och ser till att antalet mål hålls nere till 0-3.

Tjejerna valde Amanda P till matchens lirare då hon blev förflyttad till backpostion inför matchen då vi saknade en back och där gjorde hon en rikitgt bra insats.

Som ledare kan man bara vara stolt och glad när tjejerna spelar så bra innebandy som dom gjorde mot Häljarp.

Nu hoppas vi att vi kan fortsätta detta fina spel på dom matcher vi har framför oss.