Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy

Malmhaug IBF F06/08
0 - 10
Åstorp/Kvidinge IBS F06
Malmhaug IBF F06/080 - 10Åstorp/Kvidinge IBS F06

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 13 november, 16:00
Plats:Kulladals Sporthall
Serie:Pantamera Flickor B   Tabell >>
Samling:15:00
Trupp:Agnes Dahlberg
Alvina Lindberg
Amanda Petersen
Amanda Tibemo
Annie Axelsson
Emily Camper
Felicia Friberg
Filippa Olsson
Filippa Pålsson
Ida Farken Ericsson
Johanna Runfors
Julia Pålsson
Leah Palmkvist
Moa Back
TildaLi Dahlberg Viebke
F06 nollade Malmhaug IBF rejält!
2021-11-15 17:15

Fler bilder (+4) >>

Lång resa till Malmö på lördagseftermiddagen mot Malmhaug IBF som vi hade dålig koll på. De hade en vinst och en förlust inför vår match. Vi snackade ihop oss om att köra vårt spel så lång det gick. Nytt för idag var att Annie fick hoppa in mellan stolparna då Ida var sjuk. Annie hade inte stått i mål på väldigt länge... Käka skott så långt det gick var också en viktig instruktion! Hur skulle detta gå?

Vi kommer bra in i matchen och vid 2:42 så gör vi 0-1. Det är Julia som spelar in bollen framför mål till Leah som krigar in bollen i mål. Vid 8:27 så bryter Johanna ett uppspel och tar löper på högerkanten och spelar in till en fri helt Alvina som kommer med fart in i slottet och sätter bollen snyggt i höger kryss till 0-2. I bytet efter så gör vi även 0-3 genom Julia P som bryter bollen på mitten och dribblar igenom hela försvaret och lägger in bollen i mål vid 8:38.

 

Andra perioden hinner bara bli 50 sekunder lång innan bollen går till Julia i anfallet som drar på ett snabbt skott och sätter 0-4. Vid 1:34 så gör vi 0-5. Det är Filippa O som rundar kassen och spelar in bollen till Johanna framför kassen som vispar in bollen i mål. Malmhaug åker ut 5 min för hög klubba då deras forward råkar slå Julia P i ansiktet med sin klubba. Vid 7:23 så gör Filippa P 0-6 från slottet efter en snygg backhandpassning av Johanna. Vid 9:03 så bryter Johanna på mitten och går upp i slottet och stänker in bollen högt till 0-7. 0-8 är en riktigt läckerbit där Johanna spelar upp till Alvina på vänsterkanten. Alvina ser ut att ta skott men spelar in bollen till en helt fri Filippa O som kommer i fart in i slottet och vispar in bollen vid 14:25.

 

Tredje perioden rullar på och Annie får faktiskt visa upp att hon också är grym i målen med ett par räddningar. Men vi fortsätter att leverera framåt. Genom att göra 0-9 vid 08:06. Det är Filippa O spelar en lång krossboll till Amanda T som vänder upp och sätter bollen högt i nättaket. Skulle vi komma upp i tvåsiffrigt var nu frågan. Alvina läser motståndarbacken och bryter en diagonalpass uppe vid slottet och vänder in mot mål och vispar upp bollen i högra krysset till 0-10 vid 9:02. Vi trummar på och har flera chanser men när det bara är minuter kvar så blir det lite mycket för Annie att jobba på i målet där hon får göra flera kvalificerade räddningar. Nu manar vi spelarna till lugn och att vi inte behöver göra flera mål utan att vi hellre ska hålla nollan. Vi spelar smart och spelar av matchen och hjälper Annie att hålla nollan.

 

Dagens poängskörd:

Johanna 2+2

Alvina 2+1

Julia P 2+1

Filippa O 1+2

Leah 1+0

Amanda T 1+0

Filippa P 1+0

 

Summering av matchen:

Vi spelar riktigt bra idag och låter bollen göra jobbet. Vi bjuds på flera riktiga läckerbitar i form av klapp-klapp spel. I PP spelar vi lugnt och stabilt och gör två mål. Kul att vi har en bra spridning på målskyttet i laget! Annie gör ett kanonjobb i kassen och får hålla nollan!

 

Dagens Matchdrottning gick till Annie som ställde upp för laget och håller nollan i sin första match! Stort GRATTIS!

 

Stolta ledare

 

//Bonny, Peter, Julia & Elin.


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort