Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy

Åstorp/Kvidinge IBS F06
7 - 2
Bjärreds IBK F06/08-1
Åstorp/Kvidinge IBS F067 - 2Bjärreds IBK F06/08-1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 oktober, 11:00
Plats:Kvidinge Sporthall
Serie:Pantamera Flickor B   Tabell >>
Samling:09:45
Trupp:Agnes Dahlberg
Alvina Lindberg
Amanda Petersen
Amanda Tibemo
Annie Axelsson
Emily Camper
Felicia Friberg
Filippa Olsson
Filippa Pålsson
Ida Farken Ericsson
Johanna Runfors
Julia Pålsson
Saga Lindell
TildaLi Dahlberg Viebke
F06 Vinner i premiären med 7-2 mot Bjärreds IBK
2021-10-10 16:39

Idag var det seriepremiär för F06 tjejerna. Då vi redan har spelat ett antal träningsmatcher så fanns det ingen direkt premiärnervositet inför matchen. Idag så stod Bjärreds IBK på menyn.

Vi tar tag i spelet direkt och redan efter 1:35 så gör vi 1-0. Det är Amanda P som rusar på vänsterkanten och spelar fram till Amanda T som får på ett bra dragskott som målvakten inte kan hålla. Vid 4:06 så gör Agge 2-0. Hon står i höga slottet och skjuter på en studsande boll som hon missar men provar igen och bollen sitter lågt vid sidan om målvakten. 3-0 kommer på en kontring vid 6:53. Det är Julia P som kommer från egen planhalva och spelar snyggt fram bollen till Annie på högerkanten och hon lägger bollen till vänster om målvakten.

 

Andra perioden går igång och det är Bjärred som reducerar till 3-1 vid 4:47 efter att vi har tappat bollen i vårt uppspel. Deras forward skjuter ett skott som är på väg utanför men bollen träffar Julia P på handel och bollen byter bana och droppar in vid sidan av Ida som inte hinner reagera. Lite urt men alla mål räknas. Vi svarar direkt på tekning och går upp i anfallet. Amanda T skjuter ett skott som målvakten lämnar retur på och Amanda P trixar så småningom in bollen till 4-1 vid 4:57. Kort efter kommer även 5-1. Det är Johanna som spelar bollen från hörnet till Julia P som går in köksvägen med bollen vid 6:48. 6-1 kommer vid 11:20, Filippa P går in bakom mål och spelar fram bollen i mitten till Johanna som slår in den.  Vi hinner även med 7-1 innan perioden slutar. Amanda P skjuter så att den träffar deras spelare och sedan tappar målvakten in den när hon ska fånga bollen.

 

Tredjeperioden har inte samma intensitet.  Förutom när Johanna blir utvisad vid 12:15 för hårt spel. Bjärred har ett bra PP och reducerar till 7-2 på ett snyggt inbryt av deras forward från bakom målet och hon sätter bollen i bortre krysset vid 13:30.

 

Dagens poängskörd:

Amanda P 2+1

Johanna 1+1

Julia P 1+1

Agge 1+1

Amanda T 1+0

Annie 1+0

Filippa P 0+1

 

Summering av matchen. Vi spelar bra i två perioder och låter stundtals bollen göra jobbet på ett riktigt bra sätt. Kul att se att vi vid flertalet tillfällen fixar uppspelen på ett bra sätt nu när vi har övat på det så mycket. Tredje perioden så blir vi lite nöjda och slappnar av lite. Men att vinna med 7-2 i premiären är ju en kanonstart på säsongen!

 

Dagens matchdrottning delades ut till TildaLi för sina grymma insattser på backsidan!

 

Snyggt jobbat tjejer!

 

//Bonny, Peter, Julia & Elin


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort