Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Flickor 06

Åstorp/Kvidinge IBS F06
4 - 2
Malmhaug IBF F06-08
Åstorp/Kvidinge IBS F064 - 2Malmhaug IBF F06-08

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 18 oktober, 11:00
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Pantamera Flickor C   Tabell >>
Samling:10:00
Stabil seger för F06 mot Malmhaug IBF 4-2
2020-10-18 21:00
Foto: Bonny Lindberg
Det var ett taggat lag som hade hemmamatch idag. Matchen stod mot Malmhaug IBF som är ett lag som vi inte har mött tidigare.
Första perioden rullar på och de båda lagen känner på varandra och vi går till periodvila med 0-0 på tavlan.

Andra perioden drar igång och det är Malmhaug som lyckas göra 0-1 vid 3:51. Vi lyckas inte med uppspel bollen går in framför eget mål där vi inte lyckas rensa så hungriga Malmhaug spelare lyckas forcera in bollen. Vi kämpar och sliter för att komma in i matchen men bollen vill inte in. Julia P har ett par chanser och skjuter skott efter skott men målvakten räddar boll efter boll. Alma spelar slutligen fram bollen till Julia P igen och nu sitter den äntligen. och vi har kvitterat till 1-1 vid 7:56. Målvakterna i de båda lagen får göra flertalet kvalificerad räddningar så utespelarna radar upp målchanser. Vid 11:36 så åker Malmhuag ut 2 min för slag. Vi skickar in PP men Malmhaug försvarar sig bra och vi lyckas inte sätta bollen. När PP är slut så spelar Felicia in billen till en fri Amanda P som vispar upp bollen i nättaket till 2-1 vid 14:27. En bra avslutning på andra perioden.

Tredje perioden hinner knappt starta förrän Amanda P åter gör mål. Det är ett oväntat skott som letar sig in bakom målvakten. Amanda T strå för assisten. Malmhaug har inte get upp. De får på en vass kontring och vi går bort oss i försvaret så de kan reducera till 3-2 vid 8:33. Vi kan kontra också. Nu är det Julia P som spelar fram bollen till Felicia som kommer med fart på högerkanten. Felicia stänker upp bollen i nättaket till 4-2 vid 10:38. Resten av matchen spelar vi av och säkerställer resultatet.

Poängfördelning:
Amanda P. 2+0
Felicia 1+1
Julia P 1+1
Amanda T 0+1
Alma 0+1

Summering av matchen.
Tjejerna spelar bra idag. Det var lite passivt i första perioden men sedan så kom vi igång. Vi fick dela ut lite instruktion på hur de skulle röra sig och det tog de till sig. Sista perioden såg det riktigt bra ut. Snyggt jobbat tjejer!

Guldbollen delade Hannah ut till Julia P för att hon kämpat på väl!

Vi tackar alla föräldrar som har hjälpt till under matchen.

Vi tackar domarna för en bra genomförd match och vi tackar Malmhaug IBF för en välspelad match.

Stolta tränare
//Bonny, Peter, Elin och Kim.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort