Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Malmö FBC F04
3 - 1
Åstorp/Kvidinge IBS F04
Malmö FBC F043 - 1Åstorp/Kvidinge IBS F04

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 30 november, 12:00
Plats:Kirsebergs Sporthall
Serie:Pantamera Flickor B   Tabell >>
Samling:11:00, Kirsebergs Sporthall, Östra Fäladsgatan 60, Malmö
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Vi kör med svarta tröjor, men ha alltid med båda.
Trupp:Alva Nilsson
Elsa Jönsson
Elsa Rundbäck
Elvira Persson
Evelina Månsson
Ida Månsson
Ida Pålsson
Jolina Camper
Jonna Nilsson
Linnea Pfeiffer
Moa Pålsson
Nathalie Nilsson
Tindra Gidlund
Wilma Johnsson
Förlust nere i Malmö i Flickor B
2019-11-30 18:09
I en berg- och dalbana går det ibland upp och ibland ner. Om det gick uppåt förra lördagen så vände vagnen denna lördagen neråt. Lika mycket som vi kämpade, krigade och tog rätt beslut förra lördagen, lika mycket saknades i dag just detta och Malmö kunde vinna rättvist med 3-1.
Innan matchen pratade vi om en specifik spelare i Malmö FBC, nämligen nr 9 Maja Helman, som definitivt är en av Skånes allra bästa 06:or. Vi orkade stå emot i drygt sex minuter innan just Maja var framme och utnyttjade vårt misstag, vilket betydde 1-0. Med ca 30 sekunder kvar av perioden så är Maja i farten igen och kan hitta en alldeles för fri spelare framför vårt mål och vi går till pausvila med ett tvåmålsunderläge. I pausen gör vi direkt ett par ändringar och försöker väcka liv i tjejerna. Det känns som vi i princip gett bort en klar ledning till hemmalaget.
Den andra perioden spelar vi med något mer energi, men gör fortfarande grundläggande misstag. Alva kan reducera i mitten av perioden, men sedan är det återigen Maja som utökar deras ledning och det är helt rättvist.
Den sista perioden rinner oss ur händerna och det är bara de sista minuterna som vi riktigt ger järnet i dag och är fokuserade.
Man brukar säga att det är i matcherna som man får reda på vad man behöver träna på och från dagens match tar vi med oss att vi ska repetera grunderna. Vi hade ett bra snack under stretchningen efter matchen och det som tjejerna vill att vi fokuserar på kommande vecka är passningar och skott, förutom själva grunderna i vårt spelsystem. Så det kommer vi göra. Med fullt fokus från alla som är med på träningarna. Vi ledare har också en plan på hur vi ska hantera Malmö i returmötet då vi verkligen vill ha revansch.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort