Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Åstorp/Kvidinge IBS
Innebandy
Flickor 04

Åstorp/Kvidinge IBS F04
1 - 0
Lomma FBC/Hofterups IBF F04
Åstorp/Kvidinge IBS F041 - 0Lomma FBC/Hofterups IBF F04

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 23 november, 10:45
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Pantamera Flickor B   Tabell >>
Samling:09:30, Klubbrummet
Aktivitetsinfo: Kiosk: Moa P och Jonna
Sek: Wilma N och Maja E
P04 spelar innan oss mellan 09.00-10.00, så sargen är uppe och kiosken öppnad, vilket betyder att de som har hand om kiosken inte behöver vara på plats förrän ca 10.00. Herrarna spelar kl 15.00, så vi behöver temporärstänga kiosk och hall efter vår match.
Mycket fin laginsats mot serieledarna gav 3p och hållen nolla!
2019-11-23 18:23
Serieledarna Lomma/Hofterup stod för motståndet på lördagsförmiddagen i Åstorps Sporthall. Ett lag som gått framåt rejält det senaste året och ett lag som spelar en schysst innebandy med ett bra grundspel. Taggade tjejer hos oss som genomförde en för oss lite annorlunda matchplan till perfektion! Lugna och säkra Adi i mål fick dessutom hålla nollan och det vet ju alla att det är inte lätt i innebandy!
Som helhet spelas matchen i ett hyfsat högt tempo där Lomma/Hofterup har mycket boll, men där vi har farligast avslut. Den första perioden har vi dock inget avslut alls på mål, vilket mycket väl kan bero på det för dagen lite ovana spelsättet som vi bara i princip tränat på en gång innan, under fredagsträningen i går. Den första perioden slutar 0-0 och det är en jämn match.
Inför den andra pratar vi om att fortsätta spela som vi pratat om innan match och i denna perioden tar vi för oss lite mer. Efter drygt tio minuter får vi ett frislag i offensivt hörn och motståndarna är inte riktigt med när Alva skjuter in 1-0 från krysset. En boll som troligen går via målvakten in i mål. Resultatet står sig perioden ut och nu vet vi att de kommer att trycka på i den sista perioden.
Mycket riktigt. De vinner skotten rätt så klart, men våra avslut är vassa och vi kunde lika gärna utökat. Trots det större bollinnehavet för bortalaget så känns det rätt så stabilt. Vi verkar ha haft nytta av gårdagens defensiva träning och Adi har inga problem att plocka skotten om de inte fastnar i täck. Det blir lite spänning på slutet när vi får en utvisning med 46 sekunder kvar och de kan plocka keepern, men även i Box Play spelar vi tryggt och säkert och klockan rinner iväg till full tid.
Alla poängen stannar i Åstorp och dessutom håller vi nollan mot serieledarna! Riktigt bra gjort, tjejer!
Stort tack till herrlagets back-gigant Johan Igglund som, förutom att han höll i delar av gårdagens träning, även hjälpte till på fint sätt på bänken i dag!

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort