Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

Åstorp/Kvidinge IBS F04
3 - 5
FBC Engelholm F04
Åstorp/Kvidinge IBS F043 - 5FBC Engelholm F04

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 05 oktober, 12:30
Plats:Åstorps Sporthall
Serie:Pantamera Flickor B   Tabell >>
Samling:11:15, Klubbrummet
Aktivitetsinfo: Kiosk: Elsa J och Jonna
Sek: Alva och Elvis
Trupp:Alva Nilsson
Elsa Jönsson
Elsa Rundbäck
Elvira Persson
Ida Månsson
Ida Pålsson
Jolina Camper
Jonna Nilsson
Maja Engwall
Moa Pålsson
Nathalie Nilsson
Nellie Fridström
Tindra Gidlund
Wilma Johnsson
Wilma Nilsson
Seriepremiär i Flickor B hemma mot Engelholm
2019-10-06 18:02
Äntligen seriepremiär i Flickor B! Även hemmapremiär inför en hel del publik mot FBC Engelholm! En välspelad match där Engelholmstjejerna hade greppet under hela matchen, men där Å/K-tjejerna gjorde sitt yttersta för att ta minst en poäng.
Matchen är bara två minuter gammal innan Engelholm sätter tonen. En inbågning och ett bra skott i nedre bortre hörnet betyder 0-1.
Det dröjer sedan till den 13:e minuten innan Elsa R påpassligt hittar en fri Alva med en långpass från defensivt kryss. Alva placerar sedan säkert in kvitteringen. 1-1 efter 1:a perioden.
Efter drygt sex minuter in i 2:a perioden hittar Engelholm in med en turlig pass förbi en back och en center och Nellie Losell i bortalaget gör inga misstag. Efter 10 minuter vänder och vrider 37:an och till slut kommer hon loss från backen och kan prickskjuta in 1-3.
Engelholmstjejerna kopplar ett tydligt grepp om matchen då de vinner den 2:a perioden med 0-2.
Inför tredje ändrar vi lite i laget med målet att försöka få lite mer offensivt grepp om Engelholm. Det blir dock inte riktigt som vi tänkt oss när Engelholm utökar till 1-4 när vi gör en liten markeringsmiss vid bortre stolpen.
Vi försöker och försöker och har ett par ribbskott och flera frilägen, men är inte målramen i vägen så gör deras målvakt fantastiska räddningar. I den 10:e minuten gör dock äntligen Jolle ett av hennes två mål när hon bryter sig loss och kan sprätta in 2-4. Ett litet hopp tänds. Engelholm svarar snabbt och Nellie Losell gör sitt andra mål. Vi ger dock inte upp och återigen är det Jolle som ger oss hopp när hon är framme och petar in en retur. Vi börjar få ett rejält tryck på Engelholm och de tar en time-out för att koordinera ihop sig, vilket passar oss bra. Vi fortsätter att trycka på och börjar precis fundera på att ta ut Ida i målet när vi får en utvisning emot oss. Vi reder ut box play, men har inte längre någon reell möjlighet att få in fler mål.
Sammanfattningsvis en spännande match mellan två duktiga lag där vi tar med oss framförallt den sista delen av matchen och att vi gör matchens sista mål. Vi gör lite misstag som de utnyttjar och hade vi haft millimetrarna på vår sida vid vissa skott så hade oavgjort absolut varit en möjlighet.

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort