Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.

IBK Lund F04
0 - 13
Åstorp/Kvidinge IBS F04
IBK Lund F040 - 13Åstorp/Kvidinge IBS F04

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 10 mars, 17:00
Plats:Killebäckshallen
Serie:Pantamera Flickor CD (F04/05) Svår Norra   Tabell >>
Samling:16:00, Killebäckshallen, Hällestadsvägen 16, Södra Sandby
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Bortamatch mot Lund (i Södra Sandby).
Vi kommer troligen köra med den vita matchtröjan, men ha alltid med båda.
Som vanligt inleder vi med en promenad innan matchen.
Trupp:Agnes Dahlberg
Alva Nilsson
Elsa Jönsson
Elsa Rundbäck
Elvira Persson
Hanna Persson
Ida Månsson
Ida Pålsson
Jolina Camper
Maja Engwall
Moa Martinsson
Moa Pålsson
Nathalie Nilsson
Tindra Gidlund
Wilma Nilsson
Silver i den svåra norra F04-serien!
2019-03-10 20:45
Matchen mot Lund är precis slut och silvermedaljen säkrad!
Även denna säsong kniper Å/K IBS F04:or silvret i den svåra norra serien! Ett klart imponerande resultat och precis som förra säsongen är andraplatsen säkrad redan innan serien är slut. Årets silvermedalj kom hem till Åstorp efter en riktig islossning i bortamatchen mot Lund där slutresultatet skrevs till 0-13 till våra tjejers favör.
Matchen mot Lund rivstartar och vi visar direkt att vi är hungriga på att säkra andraplatsen när Ida och Jolle båda är framme och oroar Lunds målvakt direkt på tekning. 0-1 kommer i bytet efter då Elvis skjuter från egen planhalva. Sedan trillar målen in med jämna mellanrum under första perioden enligt följande; 0-2 Ida på målvaktsretur, 0-3 Wilma, 0-4 Moa M och 0-5 Ida återigen på en retur.
Den andra perioden brukar vara vår akilleshäl och så även nu. Lund har högre intensitet och har hittat en liten nyckel mot oss, men ett mål får vi till slut ändå in när Natha slår in 0-6.
I den tredje perioden orkar dock Lund inte stå emot och vi lyckas till slut göra sju mål enligt följande fördelning; 0-7 Elvis, 0-8 Elsa, 0-9 Jolle, 0-10 Alva efter fina diagonalpass, 0-11 Moa P, 0-12 Alva och så då 0-13 på frislag direkt in i mål av Elsa.
Målvakts-Elsa gjorde några fina räddningar på de få chanser Lund skapade och i övrigt tackar vi Maja och Natha för fint bidrag (Maja med säkert backspel och Natha med bla ett mål) till dagens 3p!
Ida gav bollen välförtjänt till Elvis som gjorde två mål och dessutom fick spela på en ovan forwardsposition när Agge fick kliva av matchen i andra perioden.
Vi gratulerar suveräna Engelholm till seriesegern och så säger vi ledare ett riktigt STORT GRATTIS tjejer till en finfin andraplats i den svåra serien!!! Ni är innebandydrottningar.

/Stolta ledare i F04

<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort