IBK Lund P07/08S Grön1 - 5Åstorp/Kvidinge IBS P07/08

Serie:Pantamera Pojkar D (P07) Svår   Tabell >>
Samling:13:15, Hällestadsvägen, 247 32 Södra Sandby
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Nu är det dags för match igen!

Till match så ska ni ha med Svart/Vit tröja., byxa, strumpor, klubba och glasögon. Egen vattenflaska.

Vi har inte fått någon information från motståndarlaget runt hur de hanterar Corona. Vi antar att föräldrar som kör kan komma in i hallen och se matchen.

Varmt välkomna!
Referat: IBK Lund P07/08S Grön - Åstorp/Kvidinge IBS P07/08
P07/08 vinner stabilt i Lund!
2020-10-18 22:16
Idag var det dags för bortamatch mot Lund. Förra säsongen så spelade vi oavgjort mot detta laget så killarna var taggade för revansch. Under morgonen så hade vi fått flera återbud pga sjukdom och skador så vi matchade 11 utespelare och två målvakter. Idag skulle det bli mycket spel för killarna!

Matchen startar och det är högt tempo från start. Oliver vaktade kassen idag och fick visa upp sig redan från start med ett par vassa räddningar. Det är Åstorp som spräcker nollan. Zachris spelar fram billen till Albin som slår in den på backhand-volley i målet vid 8:29. I bytet efter så kommer Melker med full fart på kanten och bryter in mot målet och stänker upp bollen i bortre krysset till 0-2 vid 8:42. Elias tar ett skott som går i masken på målvakten och Melker stänker in returen till 03- vid 10:41. En smakstart på första perioden.

Andra perioden hinner knappt starta förrän Oskar som spelade back idag får på ett rappt skott som Lunds målvakt inte kunde hålla. Returen plockar Melker rusar mot målet och hotar skott men drar sedan elegant målvakten och lägger in bollen i mål efter 37 sekunder. Nu blir det en tajt fajt genom perioden då båda målvakterna radar upp räddningar efter varandra. Oliver har verkligen kommit igång bra denna säsongen som spelar med stor säkerhet mellan stolparna. Andra perioden slutar 0-4

Lund har snackat ihop sig inför tredje och sätter press från start. Oliver kämpar i målet och gör flera bra räddningar men tillslut så får de in bollen och vi har 1-4 efter 1:34. Vi kämpar på och håller ett riktigt högt tempo. Vi gör 1-5 vid 9:31. Det är Melker som gör sitt fjärde mål för dagen. Han bryter bollen på mitten och bryter in framför mål och stänker in bollen högt! I slutet av perioden så blir det en situation där Elias lyckas få in klubban mellan benen på en motspelare så att den knäcks. Motspelaren blir väldigt arg och åker på 2+10 för osportsligt uppträdanande vid 14:30. Vi spelar bara av matchen och står som segrare med 1-5.

Poängfördelning:

Melker: 4+0

Albin: 1+0

Zachris: 0+1

Oskar: 0+1

Summering av dagen.

Killarna kämpar riktigt bra som ett lag idag. De spelar moget och spelar hem till backarna och börjar om när det tar stopp. Vi har en gameplan för våra uppspel och den funkar ganska bra. Lite plus till en del spelare idag. Oliver är som en vägg i målet. Oskar F gör en kanon-insatts när han går ner på back. Melker är som ett monster för våra motståndare och sätter allt idag. Men hur man än ser till vissa individuella prestationer så är det ändå lagmaskinen som ser till att vi vinner idag. Som vi kämpar och sliter för varandra i både anfall och försvar. Ni är grymma!

Vi tackar föräldrarna som var med och hejade från läktaren.

Vi tackar domarna som gjorde en riktigt bra match!