Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

VV-84 SK Bjuv 07
6 - 7
Åstorp/Kvidinge IBS P07/08
VV-84 SK Bjuv 076 - 7Åstorp/Kvidinge IBS P07/08

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 13 oktober, 11:00
Plats:Brogårdaskolan
Serie:Pantamera Pojkar E (P07) Norra   Tabell >>
Samling:10:00
Aktivitetsinfo: Hej!

Vi skickar ut denna kallelsen i god tid för att se vilka som kan vara med. Detta för att vi vet att flera av er har fotboll denna helgen.

Svara snarast så att vi har en chans att agera.

Mvh Bonny.
Premiärseger för P07/08 laget!
2019-10-13 13:53

Fler bilder (+4) >>
Foto: Bonny Lindberg
Seriepremiär för det nykomponerade laget P07/08. Vi ställdes mot Vv-84 i ett derby. Vi hade spelat träningsmatch mot dem tidigare och förlorat tvåsiffrigt. Hur skulle det gå idag?

Vi matchade upp med 16 spelare och hade då 3 hela femmor plus målvakt. Killarna gjorde en bra uppvärmning och vi hade ett snack innan matchen vad vi skulle tänka på. Förra gången vi möttes så var vi inte med från start och de hade gjort mål direkt. 


Matchen startade och pang så kom 1-0 efter 0:19 på en snabb kontring. Vi hänger inte med huvudet utan svarar direkt med 1-1 efter 0:36. Det är Elias som passar upp till Melker som blir fri och sätter den. Vi är på gång och 1-2 kommer efter 1:37 och det är Oskar F som stänker in den. Det är två hungriga lag på planen och kvitteringen till 2-2 kommer 5:36 på en kontring då deras anfallare blir fri i mitten. Vi kämpar på och tar ledningen med 2-3 efter 8:30 när Melker bryter i mitten tar med bollen själv mot mål och säkert vispar in bollen. Vv-84 är med i matchen och kvitterar till 3-3 vid 10:03 med en kontring på vänsterkanten det skottet blir otagbart för Oskar R i kassen och första perioden slutar oavgjort. 


Andra perioden hinner bli 3:59 gammal när vi tar ledningen i matchen. Det är Casper som slår ett frislag i högra hörnet in till Melker som lurar framför mål. Han får med sig bollen bland alla fötter och klubbor och lyckas finurligt trolla in bollen i mål till 3-4. Melker som är het idag vill ha mera. Elliot passar Melker på mitten som kommer fri och drar på ett stenhårt skott och där sitter 3-5 efter 4:39 och nu känns det stabilt i laget. Med Vv-84 vill annorlunda. De gör 4-5 vid 13:00 när en av våra forwards tappar boll i eget försvar. Nu blir det nerver matchen igen. Kort efter så trampar Erik snett i en sargduell och stukar foten. Vi får styra om laget och gå ner på två centrar. 


Tredje perioden drar igång och nu är vi heta för direkt på tekning vinner Zachris bollen spelar tillbaka till back som väggar tillbaka igen och Zachris kommer fri i mitten. Han spelar ut bollen till Vincent på högerkanten som sätter bollen med ett vasst skott till 4-6 efter 10 sekunder. Det går snabbt i Innebandy för vid 1:37 så reducerar Vv-84 till 5-6 på en snabb kontring. Kalle åker på en rejäl smäll på halsen men som väl är så är det inget allvarligt. Det känns som att vi har matchen under kontroll men Vv-84 kvitterar till 6-6 med 13:26 på klockan. Det är en konstig situation där en tavla ramlar ut på planen och våra spelare stannar upp och det blir förvirrat. Vv-84 går till anfall och gör mål. Här kanske domaren skulle blåst av spelet. Hur som helst så tar Vv-84 timeout efter målet. Så vi snackar snabbt ihop oss och gör en aktiv coachning. Detta visar sig vara rätt drag för när klockan står på 14:37 så gör vi 6-7. Zachris vinner boll i vänstra hörnet och spelar in en studsande boll till Oskar som slår in den på volley! Hela laget exploderar av glädje. Nu gäller det att hålla undan de sista 23 sekunderna. Vv-84 trycker på och lyfter upp spelet på vår planhalva. Det blir stressat men vi lyckas hålla ut dem i högra hörnet och tiden rinner iväg och vi står som segrare i premiären! Glädjen är total bland killarna och de väller in på planen och kramar om varandra!


Poängskörd:

Melker 4+0

Oskar 2+0

Vincent 1+0

Zachris 0+2

Elias 0+1

Casper 0+1

Kalle 0+1

Elliot 0+1


Summering av matchen. Det var en tajt match där båda lagen kämpade hårt för att vinna. Det var lite skakigt i försvaret tidvis där vi tappade markeringarna. Vi tittade lite för mycket boll och för lite spelare. Det gjorde att de fick ett par billiga mål. Vi spelar dock tidvis bra i anfallet och vi involverade backarna mera i spelet och det var roligt att se. Oskar var stabil i kassen och det är tryggt för spelarna. Men vi har mera att jobba på och tur är väl det. Vi njuter av den sköna segern tills tisdagsträningen. 


Grymt bra jobbat idag killar!


Stolta tränare!


//Bonny, Daniel, Henrik, Thore & Kalle. << Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort