Åstorp/Kvidinge IBS - Vi satsar för framtiden
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

IBK Höllviken P07
2 - 5
Åstorp/Kvidinge IBS P07/08
IBK Höllviken P072 - 5Åstorp/Kvidinge IBS P07/08

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 02 februari, 16:00
Plats:Gyahallen
Serie:Pantamera Pojkar E (P07) Svår   Tabell >>
Samling:15:00
Aktivitetsinfo: Hej!

Svara snarast på denna kallelsen!

Vi tar bara in 16 spelare per match och kan man inte så vill vi plocka in någon annan.

Till match så ska ni ha med er Svart Matchtröja, Vit Träningströja, Träningsbyxa och strumpor som ni har fått genom klubben, glasögon, klubba, skor och vattenflaska.

Ta även med ett härligt energifyllt innebandyhumör!
P07/08 vinner med 2-5 mot Höllviken
2020-02-02 21:08
Foto: Bonny Lindberg

Idag blev det en Skåne-resa hela vägen ner till Höllviken med matchstart 16:00. Uppvärmningen var lite halvloj till att börja med. Vi samlade ihop killarna och peppade igång dem. Oskar var som en vägg på uppvärmningen så det bådade gott inför matchen.

Första perioden så känner de båda lagen mest på varandra. Vi får inga avslut som går på mål men Höllviken har ett par vassa avslut men Oskar plockar bollarna som man plockar äpplen en höstdag hemma i trädgården. Första perioden blir mållös. 


Andra perioden hinner bli 1:54 när vi tar ledningen med 0-1. Det är Elliot som spelar upp bollen i mitten till Melker som tar med bollen i farten och placerar den snyggt i mål. Höllviken kvitterar direkt vid 2:13 till 1-1. Resten av perioden är är lite böljande men det är Oskar som stänger butiken och ser till att det inte blir några mål. Det blir lite grinigt och killarna börjar skylla på domaren och tappa focus men vi peppar dem att komma igen. 


I tredje perioden får en kanonstart. Vi gör 1-2 vid 0:39 när Oskar spelar fram Harry på högerkanten och han stänker in bollen vid sidan om målvakten. Första målet i ÅK tröjan, grattis! Vid 2:28 kommer 1-3 och det är Zachris som bryter bollen och vänder upp i och gör sin spelare och tar skott på mål. Bollen går mellan benen och målvakten har inte koll och petar själv in bollen. Det blir rena ketchupeffekten för nu gör vi även 1-4 vid 3:12 Det är dagens läckraste klapp klapp spel. Höllviken försöker rensa bollen men den går till Kalle som passar direkt stenhårt till Albin som drar på ett direktskott i mål. Det blir en kontring vid 3:41 som Höllviken reducerar till 4-2. Hugo R jobbar hem och Höllviken forwarden får in klubban mellan fötterna på Hugo som stuper som en fura. Ett frislag till oss här hade varit rätt. Hur som helst så låter de spelet gå vidare och deras forward spelar in bollen framför mål och den träffar Oskars klubba och in i målet. Snacka om maximal otur! Nåja. Det är vi som gör det målet också. ;) Dagens läckraste räddning gör Oskar i målet när de tar skott så stöter han ut bollen med höger hand och enhandsplockar den sedan med vänster helt iskallt. Kolla in highlights! Vid 11:34 så kommer 2-5, det är Elliot som tar skott och den träffar täckande backar framför mål. Melker tar och snappar upp returen och vispar in bollen i målet med en läcker backhand. I slutet av matchen så har Hugo R lite lekstuga och dödar tid i anfallszonen och Höllviken spelarna dubblar och tripplar utan att kunna ta bollen. Vi spelar av tiden och står som segrare med 2-5. 


Poängfördelning:

Melker: 2+0

Elliot: 0+2

Harry: 1+0

Zachris: 1+0

Albin: 1+0

Oskar: 0+1

Kalle: 0+1


Summering av matchen. Vi gör en bra match idag. Vi är lite trögstartade men ju mera matchen lider så blir vi bättre och bättre. Oskar är som en vägg där bak och skapar självförtroende till spelarna. Samtliga formationer gör mål idag och det tyder på en bra bredd i laget. Vi har både bra försvar och anfall! Det blir en riktig lagseger helt enkelt!


Idag så lämnade Melker över Guldbollen till Harry med motiveringen att det var en spelare som kämpade bra och jobbade hårt på planen! Grattis Harry!


Vi tackar Höllviken för en bra och spännande match. Vi tackar den tillresta publiken för stödet från läktaren!


Stolta tränare 


//Bonny, Daniel, Kalle och Thore. 


<< Tillbaka

 
 
Sponsorhuset
Sponsorer
ÅKIBS Webshop
Gräsroten
Dirma
Swish/Kontokort