Serie:Juniorallsvenskan H DJ18   Tabell >>
Kioskstängning efter och sargrivning.
Äntligen utdelning i hemmaborgen!
2022-02-07 22:19
Julia P är lagets lirare med sina tre poäng i 8-1 segern

Efter flera matcher på raken med bra spel, men uteblivna poäng blev det i kväll till slut islossning för JAS-tjejerna när lokalkonkurrenten FCH slogs tillbaka i hemmaborgen med 8-1.

Taggade tjejer som tar tag i taktpinnen direkt på tekning och Moa vispar in 1-0 efter bara 20 sekunder. Drygt tre minuter senare bryter Udd in från hörnet och lägger in 2-0. En smakstart, men sedan blir vi lite bekväma och tappar några pinnhål i fokus och skärpa och 2-0 står sig perioden ut.

Även inledningen av den andra perioden präglas av enkla felpass och liten rörelse offensivt. Efter åtta minuter så kan iallafall Julia x2 ordna utökad ledning till 3-0 när Udd på pass från Pålsson lägger in bollen i öppet mål. Tre minuter senare gör Julia P själv mål när hon bryter en passning i mittplan och smäller in 4-0. Med 30 sekunder kvar av en andra perioden får Martina en gata på vänsterkanten och kan prickskjuta in 5-0 i bortre nedre hörnet.

1:45 in på tredje ger sig Elsa iväg på en offensiv räd och utökar till 6-0. När ungefär mitten av den sista perioden gått så får tredjelinan utdelning på sitt slit och Agge hittar AP med en pass och AP gör inga misstag. Med ca sex minuter kvar får vi vårt första PP och Filippa prövar lyckan och drar in bollen i krysset. FCH får till slut ett tröstmål, men en stabil 8-1 seger känns riktigt bra efter att vi spelat riktigt bra i de senaste matcherna utan utdelning!

Martina delade ut lagets lirare helt korrekt till Julia P som skrapade ihop tre poäng under kvällen med ett mål och två assists.