Plats:Sparbanken Wictory Center, Salmingplanen
Serie:Juniorallsvenskan H DJ18   Tabell >>
Samling:11:45, Sparbanken Wictory Center, Stenåsavägen 1, Varberg
Vi kör troligen med svarta tröjor, men ta med båda.
Bra spel mot ett av topplagen i JAS-serien
2022-02-19 20:39
Amanda T utsågs till lagets lirare i bortamatchen mot Warberg

Förlust borta mot Warberg, men stundtals riktigt bra spel med fina offensiva kombinationer och flera ramträffar.

Vi pratade innan om hur Warberg spelar, men i inledningen verkar vi ändå lite överraskade över det höga tempot som Warbergstjejerna sätter upp och efter knappt tre minuter tar de ljusblåa ledningen med 1-0.  2-0 kommer ett par minuter senare och det var just den starten som vi inte ville ha. Efter den jobbiga matchinledningen så börjar vi successivt äta oss in i matchen och börjar skapa den ena fina chansen efter den andra.

I den andra perioden är vi betydligt bättre med i början och efter drygt 1.30 så kvitterar Julia på en retur och nu är vi riktigt med i matchen. Fortsatt bra spel under hela den andra perioden och ett gäng riktigt fina anfallskombinationer mot Warbergs svagaste lagdel, deras defensiv. Tyvärr så utökar hemmalaget till 3-1 precis innan periodpausen.

Tredje perioden startar och vi fortsätter att spela bra, men samtidigt börjar vi bli lite trötta då Warberg fortsätter ha ett högt tempo med sin löpstyrka. Det märks dessutom att domarna är mer tillåtande till fysiskt spel i Halland jämfört med Skåne och det utnyttjar Warberg till sin fördel. Matchens enda utvisning drabbar oss och det utnyttjar Warberg på ett bra sätt och kan sedan med ytterligare ett mål avgöra matchen.

Warberg vinner rättvist, men 5-1 speglar inte matchen då vi skapar många bra chanser och får dem att slå iväg i panik flera gånger. Ett par av våra kombinationer var verkligen värda mål!

Elsa delade ut mössan till Amanda T med motiveringen "bra hemjobb och bra spel". Bra val!