Serie:Juniorallsvenskan H DJ18   Tabell >>
Samling:18:15, Kirsebergs Sporthall, Östra Fäladsgatan 60, Malmö
Vi kör med svarta tröjor.
Förlust borta mot Malmö
2022-01-27 23:25
Martina med mössa och solglasögon

Torsdagskväll nere i Malmö slutade med förlust 1-4 för JAS-tjejerna, men en händelserik kväll blev det, med bla Maya som bokstavligen slänger sig in i hallen och planen med bara någon minut kvar till matchstart! :-)

Efter att vi bett domarna märka ut ordentligt var byteszonerna är för det tycker vi ju är viktigt ;-) så hinner Maya precis få på sig målvaktsutrustningen med 30 sekunder tillgodo innan matchstart. Trots målvakt på plats så är vi inte riktigt med i början och Malmö leder med 2-0 redan efter fem minuter.

Den andra perioden vinner vi med 0-1 då Julia påpassligt snappar upp ett missat målvaktsutkast.

Vi trycker på i tredje, men Malmö kan gå ifrån till 4-1 till slut. Lite väl stora siffror som inte riktigt speglar matchen, men de vann rättvist.

Natha delade ut priset som lagets lirare till Martina som peppar laget hela matchen och gör ett grymt jobb på vänsterkanten!