Kiosken håller även i entré där vaccinationsbevis ska visas upp. Detta gäller för all publik över 18 år.
Det enklaste sättet att kontrollera giltiga vaccinationsbevis är med appen ”Vaccinationsbevis verifiering” som Myndigheten för digital förvaltning tagit fram. Appen laddas ner via sidan: https://www.digg.se/utveckling-av-digital-forvaltning/verifieringslosning-for-vaccinationsbevis/arrangorer?fbclid=IwAR1HRXZ9Ni9iJ-QuuQcWtOaVGKd1k7Hj9XaGfNAR5T3oOraXjgVsrki9t5g där också all information om appen finns. Tänk på att man måste kontrollera id på personen som uppvisar covidbevis.
Dessa personer behöver inte kontrolleras så länge dom inte sätter sig som publik:
Kul hemmamatch mot Lund
2022-01-21 22:08
LAGET!

Fredagsmatch i hemmahallen mot serieledarna som vi ger en riktig match och bjuder på fin fredagsunderhållning!

Vi inleder lite virrigt, men äter oss successivt in i matchen och hittar ändå fort till det spelsystemet som vi valt för dagen. Det är dock Lund som tar ledningen efter drygt 10 minuter på en "halvkontring". Inte långt därefter bryter sig Udd igenom och ska bara lägga in bollen i öppet mål när en motståndarklubba är lite "på fel plats". Inget mål och ingen straff heller, men vi har lite tryck nu så det dröjer inte länge innan Lund får en av deras flera utvisningar under matchen. Udd tar snabb revansch i PP:t och nu ska bollen bara in, oavsett motståndarklubbor eller inte. Lite snöpligt att Lund trots allt får in 1-2 med minuten kvar då vi gör en av få missar under kvällen.

Den andra perioden är länge jämn och vi har dels bra defensiv, dels storspelar Ida i målet och så har vi ett gäng farliga chanser och det märks att Lund är stressade av vårt spel för kvällen. Vi är nog ändå lite trötta i slutet av perioden så Lund får in såväl 1-3 som 1-4.

Nya tag i tredje!

Lite oturligt så missar vi vid ett frislag i egen zon och Lund kan utöka till 1-5, men precis som i matchen mot Växjö så kliver vi framåt och deppar inte ihop utan även i denna matchen kommer en period då vi skapar flera bra lägen efter fina kombinationer. Klapp-klapp spel av första femman, Julia P har en egen show och snurrar upp hela Lundalaget, Alva och Elvis har flera bra chanser, ytterligare klapp-klapp av Moa/Elin/Elvis innan Alva till slut med sin fina teknik vrider in 2-5. Vi fortsätter pressa innan slutresultatet 2-6 fastställs.

Definitivt en av de bättre matcherna mot Lund och vi fortsätter spela bra mot topplagen och hela laget från Ida i målet, genom första och andra femman och till tredje (som gör ett grymt bra defensivt arbete) gör ytterligare en bra match. Ida hade det inte lätt att välja lagets lirare, men valde till slut, helt rätt, Natha. Natha var överallt och jobbade längs sargerna, lugnade ner när det behövdes och var kraftigt bidragande offensivt.